Mepal

Met Mepal producten ben je altijd klaar voor je maaltijd, waar je ook bent! Mepal is namelijk gespecialiseerd in broodtrommels, lunchboxen, en drinkbekers waarmee jij je lunch vers, veilig en makkelijk mee neemt! Geen lekkende bekers of geplette boterhammen meer dankzij het uitgebreide Mepal assortiment. Bekijk de ruime Mepal collectie van Marskramer hieronder op de pagina.

Producten 1-36 van 58

Pagina
Filter

Producten 1-36 van 58

Pagina
Filter

Mepal bij Marskramer

Ben jij op zoek naar een Mepal broodtrommel, lunchbox, of drinkfles? Daarvoor moet je bij Marskramer zijn. Wij hebben een groot Mepal assortiment, waarmee jij in één keer kunt slagen voor al je lunchbenodigdheden. Mepal is al 70 jaar expert op het gebied van hoogwaardige kunststof bewaardozen. Maar wist jij dat ze ooit begonnen als fabrikant van campingservies? Onbreekbaar en innovatief – Mepal is namelijk voor het leven!

Lunchen doe je met Mepal

Of je nu een discrete lunchtrommel nodig hebt voor op kantoor, of een stoere dino broodtrommel voor op school, je vindt wat je nodig hebt bij Mepal! En voor elke broodtrommel is er een bijpassende anti-lek drinkfles voor je water, melk, of sapje. Bijna alle broodtrommels zijn ook nog eens verkrijgbaar in verschillende formaten, voor grote én kleine eters! Hoeveel botterhammetjes lust jij in de middag?

Mepal variatie

Heb je geen zin in brood? Geen probleem voor Mepal! Mepal heeft namelijk niet alleen broodtrommels, maar ook bento lunchboxen, saladeboxen en yoghurtbekers en lunchpotten voor kwark en soep! Zo kun jij zelf je perfecte lunch samenstellen, en wordt je niet beperkt door je kleine broodtrommeltje! Natuurlijk heeft Mepal ook handig meeneembestek, zodat jij je yoghurt en soep makkelijk kunt eten.

Bewaren met Mepal

Mepal heeft niet alleen alles wat je nodig hebt voor de lunch, maar helpt jou ook om je eten op de juiste manier te bewaren. Of het nu vershoudbakjes zijn voor fruitpartjes of de kliekjes bewaren van gisteravond, voorraaddozen voor pasta of cruesli, of handige bakjes om vleeswaren in te bewaren, Mepal voorziet in elke behoefte. Niet alleen super handig, maar ook nog eens aantrekkelijk om te zien!

Vragen of Mepal artikelen?

Heb jij nog vragen over het Mepal assortiment van Marskramer? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt hen telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag. Onze klantenservice heeft antwoorden op al jouw vragen.