Tassen en trolley

Of je nu een nachtje van huis gaat zijn, op vakantie gaat, of gewoon de boodschappen gaat doen, het is altijd handig om een aantal goede tassen en trolleys in huis te hebben. Iedereen moet wel eens meer meenemen dan hij of zij bij zich kan dragen, en dan is het hebben van de geschikte tas natuurlijk wel zo prettig. Bekijk Marskramer’s volledige assortiment tassen en trolleys hier.

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer tassen en trolleys

Een goede tas is onmisbaar in ieder huishouden. Of je hem nu gebruikt voor de dagelijkse of wekelijkse boodschappen, voor je vakantie, of voor een logeerpartijtje bij familie, tassen komen altijd van pas! Bij Marskramer vind je een verscheidenheid aan verschillende tassen die je kunt gebruiken voor verschillende doeleinden. Heb jij liever een tas die je niet hoeft te tillen? Neem dan een trolley!

De beste keuze voor jou

Het belangrijkste om naar te kijken wanneer je een tas uitzoekt is natuurlijk hoeveel je er in kunt stoppen, en of hij geschikt is voor de spulletjes die jij graag meeneemt. Zo is een boodschappentas misschien niet het handigst als je op vakantie gaat, maar wil je ook geen boodschappen doen met een gigantische backpack. Bij Marskramer vindt iedereen de juiste tas voor het juiste doeleinde. Bovendien is er genoeg keuze om ook altijd iets te vinden dat helemaal jouw stijl is!

Ben jij fysiek niet in topconditie, en is het tillen van zware tassen niet aan jou besteed? Dan kun je overwegen voor een trolley te kiezen! Deze hebben wieltjes, waardoor je ze makkelijk achter je aan kunt rollen en dus geen zwaar gewicht hoeft te tillen. Bovendien zijn trolleys ideaal voor in de supermarkt, doordat ze relatief compact en wendbaar zijn, en een goed alternatief voor een winkelwagentje!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over een van onze tassen of trolleys? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op iedere vraag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.