Keukentextiel

Keukentextiel is niet alleen functioneel, het is ook een mooie kans om jouw keuken aan te kleden en van een beetje extra sfeer te voorzien! Marskramer heeft een ruime collectie keukentextiel. Van ovenwanten tot schorten en van theedoeken tot pannenlappen, met een groot aanbod aan verschillende kleuren en patronen. Het uitgebreide keukentextiel assortiment vind je op deze pagina.

46 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

46 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Veilig en schoon met Marskramer keukentextiel

Warme handvaten, sputterend vet, en gloeiend hete ovenschalen vers uit de oven – de keuken is vol gevaren die je gemakkelijk over het hoofd kunnen zien! Maar met keukentextiel kun je het allemaal omzeilen! Marskramer heeft een ruim assortiment keukentextiel artikelen die je hierbij kunnen helpen.

Met goede pannenlappen is het aanpakken van hete pannen bijvoorbeeld geen enkel probleem, en zal ook het afgieten veilig en zonder brandwonden gebeuren. Met stevige ovenwanten is geen enkele oven te heet voor jou. Toch liever al je vingers gebruiken? Kies dan voor een ovenhandschoen!

Iedereen weet natuurlijk hoe belangrijk hygiëne is in de keuken. Regelmatig je handen wassen en drogen, en zorgen dat alle materialen droog opgeborgen worden na het afwassen. Hiervoor zijn goede keukendoeken, handdoeken en theedoeken van groot belang! Over hygiëne gesproken: wat dacht je van een mooi keukenschort, zodat jouw kleding schoon en vrij van spetters blijft?

Marskramer keukentextiel: echte sfeermakers

Keukentextiel is een must-have in elke keuken! Het zijn namelijk ontzettend handige artikelen die de hygiëne en veiligheid in jouw keuken veiligstellen. Maar wist jij dat keukentextiel ook de perfecte manier is om je keuken een beetje extra sfeer te geven?

Voeg bijvoorbeeld een beetje kleur toe aan je keuken door gekleurde hand- en theedoeken in het zicht. Ga je voor een kleur die bij je keuken past, of juist een eigenzinnige keuze die extra opvalt? Ook pannenlappen en ovenwanten hoeven niet lelijk te zijn en in een lade opgeborgen te worden. Zoek een paar uit dat bij jouw keuken past en geef ze een mooi plekje! Bovendien zijn deze kleine accessoires makkelijk te vervangen, en dus een eenvoudige manier om je keuken een nieuwe look te geven!

Vragen over Marskramer keukentextiel?

Heb jij vragen over onze keukentextiel artikelen? Dan kun je contact opnemen met de Marskramer klantenservice. Zij helpen je graag aan het antwoord op jouw vraag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag altijd via de mail sturen.