Bakbenodigdheden

Ben jij op zoek naar bakspullen om het maken van taarten, cakes en koekjes makkelijk te maken? Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment bakbenodigdheden. Van deegrollers en bakpapier tot bakkwasten, slagroomspuiten en bakmatten! Onze uitgebreide collectie bakspullen en benodigdheden vind je op deze pagina.

141 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

141 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bakspullen

Heb jij altijd al je eigen taarten willen bakken maar heb je het nooit aangedurfd? Of ben je een oudgediende in de keuken die wat nieuwe bakspullen nodig heeft? Bij ons ben je aan het juiste adres. Marskramer heeft een ruime collectie bakspullen die jij kunt gebruiken om overheerlijke taarten, cakes en koekjes te bakken!

Van begin tot eind helpen de Marskramer bakspullen jou uit de brand! Zo hebben wij bijvoorbeeld een siliconen bakmat om op te werken, maar ook de deegroller die je nodig gaat hebben voor het uitrollen van je koekjesdeeg! Bakpapier kopen doe je ook bij ons. Flessenlikker of pannenlikker nodig om de laatste beetjes uit de fles of kom te halen? Of heb je nog helemaal geen bakvorm? Ook die hebben wij voor je!

De laatste loodjes

Vaak is je taart of cake nog niet af wanneer je hem uit de oven haalt! Hij zal vast al lekker zijn, maar het kan altijd beter! Gebruik bakspullen zoals een slagroomspuit om een mooie laag slagroom aan te brengen, en wissel de spuitmondjes wanneer je meer of minder slagroom wilt! Of gebruik de bakkwasten en glaceermessen om glazuur aan te brengen op je cake, zodat hij nog lekkerder wordt!

De meelzeef kun je bijvoorbeeld gebruiken om poedersuiker over je taart te verspreiden, maar we hebben ook volledige decoratie-sets! En als je taart dan eindelijk af is, moet hij natuurlijk wel in stijl geserveerd worden. Gebruik hiervoor een van de vele taartplateaus en taartranden uit ons assortiment!

Vragen of de Marskramer bakspullen?

Heb jij vragen over de bakspullen of ander keukengereedschap in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord op al jouw vragen. Je kunst de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantoortijden, maar een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk ook!