Wokpan

Ben jij op zoek naar een pan om heerlijke oosterse gerechten in te maken? Dan is de wokpan de geschikte pan voor jou! Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan wokpannen, waarin je vlees, vis en groenten perfect kunt bereiden uit de Aziatische keuken. Bekijk hier de Marskramer wokpannen collectie.

13 producten

Filter

13 producten

Filter

Koken met een Marskramer wokpan

Met de juiste wokpan maak jij moeiteloos de meest geweldige Aziatische gerechten voor jou, je gezin, en je gasten! Marskramer heeft een ruim assortiment aan wokpannen in verschillende vormen en maten. Bij bekende merken als Tefal, BergHOFF, BK, GreenPan, Habonne en Sola vind je gegarandeerd wat jij nodig hebt. Tegenwoordig heeft iedereen wel een wokpan thuis, maar van origine stamt de wokpan uit de Oosterse keuken. Met een wokpan kan je tot hoge temperaturen koken waardoor eten lekker knapperig wordt. Naast oosterse gerechten kan je nog veel meer gerechten bereiden in een wokpan en hierdoor is de wokpan een onmisbare pan in je keuken.

Verschillende wokpannen

Wokpannen zijn er in verschillende formaten maar over het algemeen is dit een grote zware pan. Met een diameter van 28 tot 32 cm is een wokpan vaak groter dan een koekenpan. En hiervoor moet je dus wel wat kastruimte reserveren. De handgreep van een wokpan is lang om het gewicht van de pan te kunnen hanteren. Een voorbeeld van een pan met lange handgreep is de Wok met deksel uit de Leo Line van Berghoff. De hoge rand in een wokpan is super handig omdat je in een wok het eten constant omschept. De meeste wokpannen zijn voorzien van een anti-aanbak laag waardoor je minder olie nodig hebt. Sommige wokpannen hebben een extra handvat zoals de BK Easy Induction Wokpan. Omscheppen maar!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de Marskramer wokpannen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar, en hebben een antwoord op al je vragen. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen met jouw vraag is natuurlijk ook mogelijk.