Glazen

Wat jouw favoriete drinken ook is, je geniet er meer van als je uit het juiste glas drinkt! Theeglazen voor thee, longdrinkglazen voor frisse sapjes, bierglazen en waterglazen, bij Marskramer hebben we het allemaal. Vind voor ieder drankje het perfecte glas, en drink altijd comfortabel en in stijl! De uitgebreide collectie drinkglazen van Marskramer vind je hier.

25 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

25 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer glazen

Een lekkere kop thee in de ochtend, of een biertje of wijntje om de week mee af te sluiten? Ze smaken nog beter als je ze uit het juiste glas drinkt! Bij Marskramer vind jij alle glazen die je nodig hebt om optimaal te genieten van jouw favoriete drankjes, of het nou een lekkere borrel is of een groot glas limonade. Dat drinkt lekkerder!

Glasservies van Marskramer

Bij Marskramer hebben wij glazen in allerlei vormen en formaten. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel jij drinkt, wat je gekozen drankje ook is! Haal bijvoorbeeld een waterglas met een halve liter inhoud in huis, of een set grote longdrinkglazen.

Voor sommige drankjes hebben we verschillende glazen in ons aanbod. Zo hebben we verschillende modellen bierglazen, zoals een fluitje of een ‘kleine stap’. En wat dacht je van dubbelwandige theeglazen? Die houden de warmte van je thee goed vast, en voorkomen tegelijkertijd dat het glas te warm wordt om vast te houden!

Ben jij op zoek naar wijnglazen, champagneglazen, cocktailglazen en borrelglazen? Kijk dan even in onze uitgebreide Wijn & Bar collectie.

Vragen over Marskramer glasservies?

Wil jij graag meer info over de glazen in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, of je kunt jouw vraag via de mail naar ons toesturen.