Kaarsen

254 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

254 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer kaarsen

Iedereen weet dat kaarsen de meest efficiënte manier zijn om sfeer, romantiek en warmte in huis te brengen! Flikkerend kaarslicht tijdens het diner, kaarsjes op tafel op een zwoele zomeravond, of wat extra sfeer in huis halen voor de feestdagen, bij Marskramer kan het allemaal. Wij hebben een groot assortiment verschillende soorten kaarsen van bekende merken als Bolsius, Ambiente en Gouda, waardoor iedereen kan slagen in onze webshop!

Soorten en maten

Een kaars heb je in allerlei soorten en maten, en bij Marskramer hebben wij ze allemaal! Plaats bijvoorbeeld een aantal mooie rustieke stompkaarsen in je woonkamer! Deze zijn te krijgen in vrijwel elke denkbare kleur en bieden een sfeervolle aanblik, zelfs wanneer ze niet branden! Of plaats een aantal dinerkaarsen in een stijlvolle kandelaar voor een sfeervol diner!

Geurkaarsen zijn tegenwoordig ook mateloos populair! Ze brengen niet alleen een sfeervolle gloed in huis, maar verspreiden ook een heerlijke geur. Veel Bolsius kaarsen verspreiden een natuurlijk aroma, waardoor jij je in een volledig andere omgeving kunt wanen terwijl jij lekker op de bank zit of in bad ligt!

Ook voor theelichten en maxilichten ben jij bij ons aan het juiste adres. Gouda is al meer dan een eeuw lang een vertrouwde fabrikant van theelichten, en ook Bolsius voorziet in deze behoefte! En in de juiste kandelaar of kaarshouder zijn ze eindeloos sfeervol! Liever geen open vlam in huis? Kijk dan eens naar ons assortiment led-kaarsen – sfeervol zonder enig gevaar. Kortom, bij ons vind iedereen de gewenste kaars, van witte tot zwarte kaarsen en van kleine tot grote!

Vragen over kaarsen?

Heb jij nog vragen over een kaars in ons assortiment, of wil je graag meer informatie over onze producten ontvangen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag! De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en een mailtje sturen kan natuurlijk altijd.