Linea

Linea is een merk op het gebied van verschillende huishoudelijke spullen. Met de producten wordt het uitvoeren van klusjes een stuk makkelijker.

34 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

34 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Linea is een merk op het gebied van verschillende huishoudelijke spullen. Met de producten wordt het uitvoeren van klusjes een stuk makkelijker. Zo kan je met de Linea stoffer gemakkelijk stof verwijderen en met de Linea stoffer en blik iets opvegen. Ontdek de spullen op Marskramer en geniet van het gemak dat de producten met zich meebrengen.

Producten van Linea

In het assortiment zijn diverse producten te vinden. Elk product heeft zijn eigen handigheid. De producten van het merk zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen een lange tijd mee gaan. Daarnaast zijn de producten eenvoudig schoon te maken doordat het materiaal van kwaliteit is. Vaak zijn de producten gemaakt van kunststof.

Afstoffen met Linea

Het merk heeft meerdere producten die jou kunnen helpen om stof weg te halen. Zo is de Linea Mei Li Long Duster ideaal om spinnenwebben of stof dat hoog zit weg te halen. Daarnaast is de Linea Sweepy een handige hulp in het huishouden. Met deze kan je de vloer stofvrij maken en zelfs wat vlekjes verwijderen. Bovendien is de steel goed te buigen, waardoor je ook onder een kast of bank kan.

Linea stoffer en blik

Een stoffer en blik is in elk huishouden een must. De stoffer en blik van Linea zijn gemakkelijk te gebruiken en hebben stevige borstelhaartjes. Hiermee kan je dus ook wat zwaardere dingen opvegen. Bovendien is de stoffer geschikt tegen scherpe stukjes als glas of metaal. De handvatten zijn fijn om vast te pakken en hebben een gat, zodat je het eenvoudig kan ophangen aan de muur.

Over Linea

Linea is een bekend merk met diverse huishoudelijke producten. De producten zijn van hoge kwaliteit en ze zijn duurzaam voor thuisgebruik. Het merk heeft in het assortiment afstoffers, wc-borstels, raamwissers en veel meer. Linea is bekend onder veel mensen en heeft een sterke reputatie opgebouwd, voornamelijk omdat de producten van goede kwaliteit zijn.

Bestellen bij Marskramer

De producten van het merk zijn handig voor in het huishouden. Van een zaalveger tot een kledingroller: ze maken het huishouden een stuk makkelijker. Bij Marskramer kan je deze producten eenvoudig online bestellen. Ook hebben wij andere merken zoals Alpina. Wanneer wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen over een van de producten of merken die wij aanbieden? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.