Waslijn

Ben je op zoek naar een losse waslijn, een Leifheit drooglijn of liever een ander merk? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie waslijnen voor iedere plek in het huis. Bekijk ons assortiment hier!

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Waslijn van Marskramer

Ben je op zoek naar een losse waslijn, een Leifheit drooglijn, Brabantia roldrooglijn of liever een ander merk? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie waslijnen voor iedere plek in het huis.

Ophangen van de was

Met een losse waslijn kan je gemakkelijk de was ophangen in elke ruimte die je wilt. Span de lijn tussen twee muren en zet ze vast met een schroef. En klaar is de drooglijn! Wil je graag een waslijn die je niet de hele tijd ziet? Dan is de drooglijn van Leifheit perfect. Deze bevestig je aan een kant van de muur en kan je eenvoudig uittrekken wanneer nodig. Is de was droog? Dan haal je de was eraf en schuif je de drooglijn weer terug. Ideaal om ruimte te besparen!

Naast waslijnen hebben we nog veel meer handige artikelen rondom het wassen, drogen en strijken van de was. Bekijk hier het hele assortiment van Marskramer.

Waslijn kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een waslijn te kopen? Kies er dan een uit bij Marskramer.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.