Tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn niet alleen makkelijk, ze bieden bijvoorbeeld ontspanning na het tuinieren en brengen comfort bij het genieten van de buitenlucht! Marskramer heeft een mooi assortiment aan tuinmeubelen. Van stapelstoelen tot ligstoelen en van campingstoelen tot campingsets, met een aanbod aan verschillende afmetingen en kleuren. Het assortiment aan tuinmeubelen vind je op deze pagina.

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Comfort en gemak met Marskramer tuinmeubelen

Het is zonde om binnen te blijven zodra de zon en warmte tevoorschijn komen. Het is dan tijd om de stoelkussens in de stoelen of op de campingset klaar te leggen en lekker te genieten van de buitenlucht! Van ligstoelen en handige stapelstoelen tot aan campingstoelen, Marskramer heeft een ruim assortiment tuinmeubelen die je tuin comfort en gemak bieden.

De stapelstoelen zijn gemakkelijk schoon te houden en zijn gemakkelijk op te bergen, ze zijn dus ook ideaal voor balkonnetjes en kleinere tuinen. De ligstoelen bieden extra comfort tijdens het zonnen in de tuin.

Marskramer tuinmeubelen: ontspannen in de tuin

Tuinmeubelen zijn een must have om te ontspannen in je tuin. Langzaam wakker worden onder het genot van een kop koffie of een moment rust pakken na het tuinieren. Zak lekker onderuit in een ligbed of zit rechtop aan tafel tijdens lunch of diner. Marskramer heeft verschillende stoelen in verschillende kleuren, materialen en afmetingen, geschikt voor tuin en balkon. Voor ieder wat wils!

Vragen over Marskramer tuinmeubelen?

Heb jij vragen over onze tuinmeubelen? Neem dan contact op met de Marskramer klantenservice. Zij helpen je graag aan het antwoord op jouw vraag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, daarnaast kun je altijd je vraag via de mail sturen.