Winterartikelen

Ben jij op zoek naar sneeuwschuivers of ijskrabbers? Kijk dan niet verder. Marskramer heeft een uitgebreid aanbod aan winterartikelen. Op deze pagina vind je alle artikelen voor de koudere maanden.

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Maak je klaar voor de winter met de winterartikelen van Marskramer

In de winter is het belangrijk om goed uit te kijken op de weg. Ijskrabbers zijn essentieel voor goed zicht op de weg, maar om ’s ochtends wat tijd te besparen met krabben kun je natuurlijk ook een ruitontdooier of een antivriesdeken gebruiken. Daarnaast zorgen onze sneeuwschuivers voor een schone oprit en stoep, zodat jij veilig kunt wegrijden!

Verschillende betrouwbare producten voor de donkere wintermaanden

Met onze producten zorg je ervoor dat de donkere maanden een stuk veiliger worden. Maak de ruiten van je auto ijsvrij met een krabber, ruim sneeuw van de straat met een sneeuwschuiver en gebruik daarna strooizout. Marskramer heeft een ruim aanbod aan ijskrabbers. Van krabbers met een warme handschoen tot aan ronde ijskrabbers. Zet de ijskrabber schuin tegen de ruit en krabben maar! Let wel op dat je niet te hard drukt tijdens het krabben, koud glas is namelijk breekbaarder.

Trotseer de kou en ga aan de slag met de sneeuwschuiver, of het nu gaat om het opruimen of het verzamelen van de sneeuw voor een sneeuwpop, Marskramer heeft een ruime keuze aan sneeuwschuivers. Sneeuwschuivers van kunststof met een houten steel of met een steel van aluminium. Met een brede schuiver van 41 cm t/m 55 cm, even schuiven en je kunt weer lekker naar binnen de warmte in.

Vragen over onze winterartikelen

Heb jij nog vragen over de winterartikelen in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.