Strijkijzers

In een gekreukeld overhemd naar het werk, of je favoriete truitje in de kreukels? Niet met de strijkijzers van Marskramer! Strijk moeiteloos al je kleding glad en kreukelvrij met een strijkbout of stoomstrijkijzer. Ben je op zoek naar een kledingstomer of stoomgenerator? Die hebben wij ook in ons ruime assortiment strijkijzers en stomers. Bekijk onze collectie hier!

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

16 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Strijken met Marskramer

Iedereen wil er graag netjes en verzorgd uitzien wanneer je naar het werk of naar school gaat. Je wilt dan ook niet met een gekreukeld overhemd of een jurkje met vreemde plooien voor de dag komen! Gelukkig hebben wij bij Marskramer een ruim assortiment huishoudelijke apparatuur, waaronder natuurlijk ook strijkbouten voor jou! Van droogstrijkijzer tot stoomstrijkijzer en kledingstomer, met deze handige hulpmiddelen heb jij de was in een oogwenk netjes weggewerkt!

Marskramer strijkijzers

De tijden dat een strijkbout simpelweg een verhit stuk metaal was zijn gelukkig al ver in het verleden. Zelfs de meest eenvoudige droogstrijkijzers hebben tegenwoordig verschillende standen en instellingen, waardoor jij de temperatuur aan kunt passen aan het kledingstuk dat gestreken moet worden! Je strijkt ten slotte niet elke stof op dezelfde temperatuur.

Als een droogstrijkijzer niet helemaal aan jouw wensen voldoet, overweeg dan een stoomstrijkijzer! Stoomstrijkijzers gebruiken het water uit hun reservoir om stoom te creëren, waarmee jij de kreukels als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen. Kledingstomers gebruiken hetzelfde principe, en kunnen daarom ook als goed alternatief gebruikt worden. We hebben strijkijzers en kledingstomers van verschillende grote merken, zoals Tefal, Bosch en Severin, dus er is altijd wel een geschikte keuze voor jou!

Vragen over strijkijzers?

Heb jij nog vragen over de strijkijzers van Marskramer, of wil je graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen elke vraag beantwoorden en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd via de mail benaderen.