Westmark

De producten van Westmark maken jouw avonturen in de keuken net een tikkeltje makkelijker! Of je nu grote plannen hebt in de keuken, of handig een kleine maaltijd wilt maken, Westmark staat altijd voor je klaar. Van maatkannen en knoflookpersen tot kruidenscharen en blikopeners, Westmark heeft een handige oplossing voor elk obstakel. Hieronder vind je Marskramer’s ruime assortiment aan Westmark producten.

124 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

124 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Westmark bij Marskramer

Bij Marskramer vind jij het Westmark keukengerei dat jou gaat helpen met het maken van je droomgerechten. Westmark produceert al ruim 60 jaar handig kookgerei van hoogwaardig kunststof en metaal, waarmee je onverslaanbaar bent in de keuken. Alle Westmark artikelen worden in Duitsland geproduceerd en kenmerken zich door hun kwaliteit en degelijkheid. Daarom geeft Westmark 5 jaar fabrieksgarantie op al hun artikelen!

Handige keukenhulp

Dankzij Westmark hoef je geen keukenprins of -prinses te zijn om een waar feestmaal te bereiden! Westmark streeft ernaar om een handige oplossing te vinden voor elk probleempje in de keuken. Van blikopeners tot vleesmolens en van dunschiller tot bakspatels – Westmark levert handige producten om het koken makkelijker te maken!

Een goede voorbereiding…

… is het halve werk! Met de eiersnijders, dunschillers, knoflookpersen , snijplanken en snijhulpen bereid jij moeiteloos al je ingrediënten voor! Met de keukenscharen, blikopeners, kurkentrekkers en flesopeners is ook geen enkele verpakking nog een probleem! Timing is cruciaal tijdens het koken, en Westmark helpt jou om alle voorbereidingen te treffen – zo wordt koken een eitje!

Werken met Westmark

Ook tijdens het koken zelf staat Westmark voor je klaar met verschillende handige keukentools! Met de kookwekkers verlies je de minuten niet uit het oog, en met de thermometers weet jij zeker dat je gerechten op de juiste temperatuur worden bereid en geserveerd! Kruid je gerecht vervolgens met de handige peper- en zoutmolens om het eten perfect op smaak te brengen. Aan tafel!

Vragen over ons Westmark assortiment?

Heb je vragen over één of meerdere van onze Westmark producten? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt bellen tijdens kantooruren, of je vraag stellen via de e-mail. Wij helpen u graag verder.