Champagneglazen

”Proost”. Heb je iets te vieren? Dan zijn champagneglazen een must voor jouw bubbeldrankje. Of je nu wilt proosten op het nieuwe jaar, op een nieuwe baan, op een behaald diploma of op een nieuw levensjaar, een bubbeltje past hier goed bij. Omdat je vaak niet alleen proost, heb je een voorraad champagneglazen in de kast nodig.

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een champagneglas?

Champagneglazen hebben een smalle, ronde kelk. Dit is met een reden, omdat de bubbels dan langer behouden blijven. En zeg nou zelf, zo’n glas champagne smaakt een stuk beter wanneer de bubbels er nog goed in zitten. Dankzij de smalle kelk kan er maar weinig zuurstof bij je drankje komen, waardoor de bubbels lang blijven. Er ontstaat namelijk een stroom aan belletjes, die door het koolzuurgas worden gecreëerd. Omdat deze wat lengte nodig heeft, zijn champagneglazen altijd zo langwerpig. Deze glazen worden ook wel “flûtes” genoemd.

Welk glas?

In ons assortiment vindt je verschillende champagne glazen. We bieden de glazen vooral aan als set van 2, 4 of 6, omdat champagneglazen bijna nooit alleen worden gekocht. Is er tijdens je afgelopen feestje helaas eentje gesneuveld? Dan is het net zo handig om meteen een paar nieuwe te kopen, zodat je een voorraadje hebt voor als er weer een stuk gaat.

Vind jij de champagneglazen altijd zo iel en ben je bang om de voet of steel eraf te breken? Ga dan voor de Libbey Arbor glazen met een extra stevige steel. Vooral bij grote feestjes is het handig om ook even te checken of de glazen die jij op het oog hebt in de vaatwasser kunnen. Dat is een stuk makkelijker met afwassen, omdat het smalle glas lastig met de hand schoon en droog wordt. De vaatwasser brengt hier een groot gemak!

Plastic champagneglazen

Naast de champagneglazen uit glas hebben we ook een champagne glas van plastic. Deze is ideaal voor grote feestjes. Want wanneer je een feestje geeft wil je vooral kunnen genieten. Hoe meer mensen, hoe groter de kans dat er glazen omgaan en er wat stuk valt. Met de plastic champagneglazen bespaar je jezelf een hoop scherven! Zo hoef je hooguit een doek te pakken om de drank op te vegen en kun je het glas zo weer volschenken.

Ook voor een picknick in het park zijn deze glazen ideaal. Je kunt ze makkelijk in de tas stoppen. Ze zijn van hard plastic, zodat ze niet worden verdrukt in je tas. Bovendien kun je ze hierdoor gewoon weer mee naar huis nemen om ze thuis af te wassen. Voor je volgende picknick met mousserende wijn kun je ze zo weer inpakken. Een groot voordeel van de plastic champagneglazen is daarnaast dat ze ook in het park niet kunnen breken. Niets is vervelender dan met je blote voeten per ongeluk in een stuk glas te gaan staan omdat iemand zijn scherven niet heeft opgeruimd. Voorkom dit dus zelf door zo min mogelijk glas mee te nemen.

Champagneglazen kopen

Wanneer je de champagneglazen bij Marskramer koopt, kun je via verschillende opties betalen. Denk aan iDeal, Mastercard, Afterpay of met een VVV-bon. Tijdens het betaalproces geef jij je voorkeur aan, zodat je makkelijk en veilig kunt betalen. Heb je vragen over het bestelproces of over een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan iedere werkdag voor je klaar en beantwoorden met liefde al je vragen.