Emmers en teilen

Emmers en teilen zijn een onmisbare hulp in het huishouden. Maak een sopje klaar voor al jouw schoonmaakwerk, en neem deze mee door je hele huis. Of laat een afwasbak vollopen met afwaswater zodat jij de vaat in een mum van tijd weer schoon hebt! Op deze pagina vind je het uitgebreide assortiment emmers en teilen van Marskramer.

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

24 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer emmers en teilen

Emmers en teilen mogen in geen enkel huishouden ontbreken, want het zijn essentiële hulpmiddelen in het huishouden! Om goed schoon te maken heb je een goed sopje nodig, en iedere keer heen en weer lopen naar de gootsteen is natuurlijk zonde van jouw tijd. Maar maak je sopje klaar in een emmer en je kunt hem door het hele huis meenemen. Zo houd jij meer tijd over voor het doen van leuke dingen!

Vormen en maten

Welke het best geschikt is voor jou is afhankelijk van jouw voorkeuren! Zo hebben we ze in verschillende formaten, variërend van 5 liter emmers tot emmers met een inhoud van wel 20 liter! Zo weet jij altijd zeker dat jouw emmer de juiste hoeveelheid schoonmaakwater kan houden! Maar dat is niet het enige om op te letten: we hebben ze zelfs met hengsel en zonder hengsel, in een ronde vorm en vierkante vorm, en zelfs emmers met deksel!

Heb jij gevoelige kledingstukken die niet in de wasmachine kunnen, bijvoorbeeld omdat ze kleur afgeven of makkelijk kapot gaan? Dan is een teiltje voor het doen van de handwas ideaal. Ook deze vind je bij Marskramer, en ook deze vind je in verschillende formaten! En heb jij breekbare glazen, of glazen met een opdruk die niet in de vaatwasser kunnen? Of heb je überhaupt geen vaatwasser? Kijk dan eens in onze collectie afwasbakken!

Naast emmers en teilen hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer emmer?

Heb jij nog vragen over onze emmers en teilen, of wil je graag meer informatie ontvangen over de producten in het assortiment van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op alle vragen en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.