Ladesystemen

Je trekt een lade open, en het eerste wat je ziet is complete chaos, terwijl je zeker weet dat het ene elastiekje dat je zoekt, of dat rolletje plakband dat jij nodig hebt, toch echt ergens in deze la moet liggen. Herkenbaar probleem? Met de ladebakken van Marskramer schep jij orde in de chaos, en vind je alles in een mum van tijd weer terug!

14 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

14 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer ladesystemen

Lades zijn ontzettend handig. Je trekt ze open, gooit er iets in of haalt er iets uit, en doet ze weer dicht zonder je zorgen te maken over de chaos die je achterlaat. Omdat het niet in het zicht ligt, valt de rommel in een lade nooit op. Maar op een gegeven moment wordt de rommel zo groot dat het lastig kan worden om spulletjes terug te vinden. Geen probleem voor de ladesystemen van Marskramer!

Opgeruimde lades

Als jij even snel iets uit een laatje wil vissen, wil je natuurlijk niet eerst een halfuur door allerlei kabeltjes, elastiekjes, losse papiertjes en andere spulletjes wroeten! Hoewel je de rommel in een lade niet ziet als je hem dichtdoet is het wel zo prettig om de laatjes opgeruimd en ordelijk te houden. Op die manier kun jij altijd snel en eenvoudig vinden en pakken waar je naar op zoek bent!

Bij Marskramer hebben we verschillende ladesystemen in wisselende formaten, vormen en kleuren. Met deze bakken is het kinderspel om je lades ordelijk in te delen – kabeltjes en snoertjes in het ene bakje, papier in het andere bakje, enzovoorts! Door de grote keuze aan verschillende bakken kun je er altijd wel een paar vinden die in jouw lades passen en aan jouw smaak voldoen!

Vragen over Marskramer ladesystemen

Heb jij nog vragen over onze ladesystemen, of wil je graag meer informatie over manden of boxen van Marskramer? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.