Hapjespan

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

11 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Koken met een Marskramer hapjespan

Met de juiste hapjespan maak jij eenvoudig de heerlijkste gerechten voor jou, je gezin, en je gasten! Marskramer heeft een ruim aanbod aan hapjespannen in verschillende maten. Van aluminium tot gietijzeren pannen van bekende merken als Tefal, BergHOFF, BK, Habonne en Sola vind je gegarandeerd wat jij nodig hebt.

Iedereen kookt op zijn eigen manier, en heeft daarom verschillende soorten pannen nodig. Toch is een hapjespan altijd handig om in huis te hebben. Hapjespannen lijken op koekenpannen, maar hebben een hogere rand en komen bijna altijd met een passend deksel! Ze zijn bij uitstek geschikt voor éénpansgerechten, zoals een lekkere stoofmaaltijd of een curry.

Verschillende hapjespannen

Welk formaat hapjespan jij nodig hebt ligt natuurlijk aan de hoeveelheid eten die je klaar wilt maken. Maar er zijn ook heel veel andere dingen om over na te denken. Zo hebben sommige hapjespannen bijvoorbeeld een anti-aanbaklaag, waardoor het eten niet aan de bodem vast blijft zitten, of hittebestendige handvaten zodat jij je nooit zult branden. En denk ook goed na over de warmtebron waar je op kookt, want niet alle pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen!

Het uiterlijk van een pan is misschien minder belangrijk dan zijn functie, maar het is natuurlijk mooi meegenomen als de pannen een mooie uitstraling hebben en goed bij je keuken passen. Ook hier is veel variatie mogelijk, van de moderne grijze BergHOFF pannen tot glanzende RVS pannen of pannen van zwaar gietijzer. Kies de pan die het best tot zijn recht komt in jouw keuken!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de Marskramer hapjespannen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar, en hebben een antwoord op al je vragen. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen met jouw vraag is natuurlijk ook mogelijk.