Grill en tosti

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

28 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wil jij de dag goed beginnen met een lekkere knapperige tosti? Dan heb jij natuurlijk een goed tosti-ijzer nodig! Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan tosti ijzers van verschillende formaten en verschillende functies. Dus of je nu elke dag een tosti maakt, of maar één keer in de maand, hier vind jij het juiste tosti-ijzer voor jou! Het grootste en meest opvallende verschil tussen verschillende tosti apparaten is het formaat. Zo hebben wij tosti-ijzers waarmee je twee tosti’s tegelijk kunt maken, maar je kunt er ook één kiezen die er vier tegelijk kan maken. Zo heb je direct tosti’s voor het hele gezin! En als jullie het niet eens kunnen worden over hoe bruin de tosti’s moeten zijn, kun je bij sommige tosti apparaten ook de temperatuur instellen!

Kies je voor een tosti-ijzer of contactgrill?

Maak jij graag tosti’s die zo dik zijn dat ze nauwelijks in je tosti-apparaat passen, of gebruik jij brood met een bijzondere vorm? Dan is een contactgrill de perfecte optie voor jou! Hierin kun jij werkelijk van alles grillen – dus niet alleen brood, maar ook vlees en groente! Bak bijvoorbeeld een lekker biefstukje in je Tefal contactgrill, of gebruik hem om een lekkere hamburger te maken. Ook hier zijn natuurlijk verschillende formaten en verschillende functionaliteiten beschikbaar! Zo zijn veel contractgrills makkelijk te reinigen door afneembare grillplaten, zijn er verschillende temperaturen mogelijk, en hoef je vaak geen boter of vet te gebruiken! Zo is het niet alleen lekker, maar ook gezond

Welk tosti apparaat past bij mij?

Bij het kiezen van het ideale tosti-apparaat is het belangrijk om niet alleen naar het formaat te kijken, maar ook naar de extra functies die het apparaat biedt. Sommige tosti-ijzers hebben bijvoorbeeld verwisselbare platen, waarmee je niet alleen tosti's kunt maken, maar ook wafels of gegrild vlees. Denk ook aan extra's zoals een anti-aanbaklaag voor gemakkelijk schoonmaken of een 'opwarm'-functie voor snel gebruik. Overweeg jouw kookgewoonten en behoeften om het perfecte tosti-ijzer te vinden dat aansluit bij jouw wensen.

Koop je tosti ijzer bij Marskramer!

Heb je een tosti ijzer of een contactgrill op het oog? Deze koop je gemakkelijk en snel bij Marskramer. Bij een bestelling van €24,98 bezorgen wij het apparaat gratis bij jou thuis. En mocht je toch niet tevreden zijn over je aankoop, kun je deze natuurlijk binnen 30 dagen retourneren. Naast online bestellen, ben je ook van harte welkom bij een van onze vele vestigingen. Onze medewerkers helpen je graag. Heb je nog vragen over onze producten of over onze service? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.