Grill en tosti

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer tosti apparaat kopen

Wil jij de dag goed beginnen met een lekkere knapperige tosti? Dan heb jij natuurlijk een goed tosti-ijzer nodig! Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan tosti ijzers van verschillende formaten en verschillende functies. Dus of je nu elke dag een tosti maakt, of maar één keer in de maand, hier vind jij het juiste tosti-ijzer voor jou!

Het grootste en meest opvallende verschil tussen verschillende tosti apparaten is het formaat. Zo hebben wij tosti-ijzers waarmee je twee tosti’s tegelijk kunt maken, maar je kunt er ook een kiezen die er wel vier tegelijk kan maken. Zo heb je direct tosti’s voor het hele gezin! En als jullie het niet eens kunnen worden over hoe bruin de tosti’s moeten zijn kun je bij sommige tosti apparaten ook de temperatuur instellen!

Tosti-ijzer of contactgrill?

Maak jij graag tosti’s die zo dik zijn dat ze nauwelijks in je tosti-apparaat passen, of gebruik jij brood met een bijzondere vorm? Dan is een contactgrill de perfecte optie voor jou! Hierin kun jij werkelijk van alles grillen – dus niet alleen brood, maar ook vlees en groente!

Bak bijvoorbeeld een lekker biefstukje in je Tefal contactgrill, of gebruik hem om een lekkere hamburger te maken. Ook hier zijn natuurlijk verschillende formaten en verschillende functionaliteiten beschikbaar! Zo zijn veel contractgrills makkelijk te reinigen door afneembare grillplaten, zijn er verschillende temperaturen mogelijk, en hoef je vaak geen boter of vet te gebruiken! Zo is het niet alleen lekker, maar ook gezond.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de tosti-ijzers en contactgrills van Marskramer? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen, en staan je graag te woord om je verder te helpen. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, maar een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk ook altijd!