Patisse

Met Patisse producten wordt het bakken van cakes en taarten een eitje! Met de Patisse bakvormen en bak accessoires ontdek jij misschien wel een nieuwe passie! Van de simpelste cake tot de meest uitgebreide verjaardagstaart, niks is voor jou nog te hoog gegrepen. Van springvormen tot tulbandvormen, en van pannenlikkers tot uitsteekvormen, Patisse levert wat jij nodig hebt. Bekijk het uitgebreide Patisse assortiment van Marskramer hieronder.

115 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

115 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Zoek jij een Patisse springvorm, cakevorm, uitsteekvormpjes of andere bakbenodigdheden? Dan moet je bij Marskramer zijn. Wij hebben een groot Patisse assortiment, waarmee al jouw gewaagde bak projecten tot een goed einde gebracht worden. Patisse is een Nederlands merk, en ze maken al meer dan 40 jaar hoogwaardige bakproducten. Heb jij al een recept uitgezocht?

Droomtaart

Met de Patisse springvormen maak jij moeiteloos de overheerlijkste taarten. Een verjaardagstaart, chocoladetaart of appeltaart, of misschien toch een lekkere kwarktaart? Het zijn allemaal mogelijkheden! Uiteraard kun je de taart ook zo groot maken als jij zelf maar wilt – mits het in je oven past natuurlijk! De Patisse springvormen zijn namelijk in een groot aantal verschillende formaten verkrijgbaar – taart voor de hele familie, of taart voor één grote eter? Patisse heeft wat jij nodig hebt!

Bijzondere baksels

Wil jij iets bakken, maar hoeft het niet per se een taart te zijn? Misschien ben je dan op zoek naar muffinvorm om lekkere muffins of cupcakes te bakken, of uitsteekvormpjes om koekjes mee te maken! Koekjes in dierenvormen, is dat geen leuk idee? Dankzij de uitgebreide Pattise collectie zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Een taart bestellen is dus nooit meer nodig!

Patisse bakspullen

Taarten bakken is natuurlijk meer dan alleen maar springvormen, en koekjes bakken lukt je niet met alleen meer uitsteekvormpjes! Gelukkig heeft Pattise alles wat jij nodig hebt! Van bakkwasten en kookwekkers tot garneerringen en deegrollers! Decoreer je eigen taarten met de spuitzak en spuitmondjes, en meet je ingrediënten nauwkeurig af met de maatbeker! Met Patisse in jouw keuken ben jij echt helemaal klaar om te beginnen met bakken.

Vragen over Patisse producten?

Heb jij nog vragen over ons Patisse assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben een antwoord voor al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt altijd een mailtje sturen met jouw vraag.