Spiegels

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Spiegels mogen in geen enkel huishouden ontbreken! Vrijwel iedereen heeft natuurlijk een spiegel in de badkamer, maar je kunt ze natuurlijk ook in de hal, woonkamer of slaapkamer ophangen. Spiegels zijn ten slotte niet alleen functioneel, maar kunnen ook decoratief gebruikt worden. Welke je ook zoekt, en waar je hem ook wilt ophangen: je vindt de juiste bij Marskramer!

De juiste spiegel

Spiegels zijn er in alle vormen en maten, dus er is altijd passende te vinden voor jouw kamer. Zo zijn er vierkante en ronde, kleine en grote, hangende en staande varianten te vinden in ons assortiment. Wil jij graag een passpiegel op de slaapkamer, zodat je kunt kijken of je kleding bij elkaar past? Of toch liever een make-up spiegel waarbij je ook close-up kunt kijken of je make-up perfect is aangebracht? Je vindt het allemaal in de webshop van Marskramer!

Spiegel als decoratie

Spiegels passen ook uitstekend als decoratie. De ronde uitvoering is bijvoorbeeld een grote trend geworden bij moderne interieurs. Ze hebben een unieke esthetiek en geven een ruimte een eigentijdse uitstraling. Ronde uitvoeringen kunnen zowel groot als klein zijn, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het gewenste ontwerp. Ze kunnen als een opvallend middelpunt aan de muur worden opgehangen, of in groepen worden geplaatst voor een speelse en boeiende look. Ronde spiegels creëren ook de illusie van grotere ruimtes en voegen diepte toe aan kamers. Een ronde variant in de woonkamer in plaats van een schilderij is dus geen gek idee.

Verlichting rondom een spiegel

Het fijnste om in het product te kijken is wanneer er voldoende licht is. Verlichting kan het uiterlijk en de functionaliteit van het product verbeteren. Overweeg dus om ze op te hangen rondom een verlichtingsbron. Gelukkig hoeft dit niet direct naast een raam, maar kan het ook worden opgelost door een spiegel licht te gebruiken. Er zijn zelfs varianten met geïntegreerde LED-verlichting die aanpasbaar zijn in termen van helderheid en kleurtemperatuur.

Spiegel kopen?

Als je er een wilt kopen dan ben je bij Marskramer aan het juiste adres! Hier vind je verschillende, mooie spiegels die passen in diverse ruimtes. Bekijk al onze producten op de website en bestel snel!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze producten, of wil je graag meer informatie over het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.

Heb jij een spiegel gevonden die je aanstaat? Als jij hem op een werkdag voor 16.00 besteld, heb jij je gekozen product morgen al in huis!