Vileda

Schoonmaken wordt een kunst als je Vileda producten gebruikt! Het hele huis grondig afstoffen, volle wasmanden aan wasgoed strijken, of alle vloeren een keer weer grondig reinigen? Dit alles en meer doe je makkelijk en snel met de producten van Vileda. Zo maakt Vileda jouw leven een beetje aangenamer, en houd je meer tijd over voor leuke dingen. Bekijk hieronder de uitgebreide Vileda collectie van Marskramer.

47 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

47 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ben jij op zoek naar de perfecte schoonmaakspullen om de hygiëne in jouw huis te waarborgen? Dan ben je bij Marskramer op de juiste plek! Wij hebben een uitgebreid Vileda assortiment, waarmee jij jouw huis als een echte professional schoonmaakt! Van vloer tot plafond, Vileda helpt jou om al het vuil en alle bacteriën te verwijderen!

Stof en vuil

Schoonmaken is een koud kunstje met de hulp van Vileda! Trek de huishoudhandschoenen aan, pak de hoogwaardige microvezeldoekjes en begin met stoffen! Verwijder moeiteloos stof en vuil van alle oppervlaktes, of het nu je thuiskantoor is, de speelkamer van de kinderen, of het aanrechtblad na het bereiden van een feestmaal! Met Vileda waarborg jij de hygiëne in jouw woning, zodat je meer tijd kunt besteden aan de leuke dingen in het leven.

Moppen en dweilen

Je loopt de hele dag op de vloer, dus het is niet zo gek dat de vloer één van de meest vieze oppervlaktes in elk huis is! Maar Vileda brengt daar verandering in met veel verschillende soorten moppen en dweilen! Vieze sporen, voetafdrukken, stof en modder hebben geen plek meer bij jou in huis met de Vileda artikelen. Met de Vileda Easywring hoef jij je handen zelfs niet nat of vuil te maken!

Strijken met Vileda

Ook als de was weggewerkt moet worden staat Vileda voor je klaar. Zo zijn er de Vileda strijkplanken in alle soorten en maten: een klein plankje dat je makkelijk op tafel kunt zetten of een uitgebreide strijkplank met een houder voor het strijkijzer en een luxe strijkplankhoes. Of je nu 1x in de maand moet strijken of dagelijks de overhemden op de plank legt, Vileda voldoet aan jouw behoefte!

Vragen over Vileda artikelen?

Heb jij nog vragen over de Vileda producten van Marskramer? Neem daarvoor even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord om jou aan antwoorden op al je vragen te helpen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, maar een mailtje sturen kan natuurlijk altijd.