Fotolijsten

De beste manier om herinneringen vast te leggen is door middel van foto’s! Of het nu een leuk vakantiekiekje is, of een foto van een overleden dierbare, jouw foto’s verdienen allemaal een passend fotolijstje. Bij Marskramer vind je een ruim assortiment verschillende fotolijsten, zodat er voor iedere stijl en elk interieur een geschikte keuze is.

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer fotolijstjes

Iedere foto is een herinnering om nooit te vergeten! Van zonnige vakantiekiekjes tot foto’s van overleden dierbaren, en van schoolfoto’s tot trouwfoto’s, iedere foto vertelt een verhaal die het waard is om herinnerd te worden. Daarom verdient iedere foto een passende fotolijst. Bij Marskramer vind jij een ruim assortiment verschillende fotolijstjes om uit te kiezen! Op die manier is er voor ieder interieur wel een geschikte keuze.

De perfecte lijst voor iedere foto

Er zijn talloze verschillende foto’s, en daarom ook talloze verschillende fotolijsten. Of jij nu op zoek bent naar houten fotolijsten, zwarte fotolijsten of misschien wel gouden fotolijsten, bij Marskramer vind je een passend fotolijstje voor iedere stijl en ieder interieur. Van luxe fotolijsten tot goedkope fotolijsten voor de prijsjesjagers, bij Marskramer hebben we het allemaal!

Niet alle foto’s zijn even groot, en daarom zijn ook niet alle fotolijsten van hetzelfde formaat. In onze webshop vind je fotolijsten in alle gangbare formaten, zoals 40x50, 50x70 en 40x40 fotolijsten. Zo kun jij zelf bepalen hoeveel ruimte iedere foto in jouw woning inneemt! Wil jij je vakantiefoto’s verwerken in een mooie collage? Of juist de foto van een overleden dierbare, groot aan de muur in je woonkamer!

Vragen over Marskramer fotolijstjes?

Heb jij nog vragen over de fotolijstjes in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over een van onze producten? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail stellen.