Citronellakaarsen

Wil je graag zo lang mogelijk genieten van de buitenlucht zonder gestoord te worden door muggen? Bij Marskramer hebben we een ruime collectie aan citronellakaarsen. Frisse kaarsen in glazen potten of in de vorm van waxinelichtjes, je vindt ongetwijfeld iets naar jouw wens. Het aanbod vind je op deze pagina.

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Ongestoord genieten in de buitenlucht met citronellakaarsen

Met behulp van sterk geurende citronella kaarsen van Marskramer houd je muggen op een diervriendelijke manier op afstand. Zo kun je onder het genot van kaarslicht lekker lang buiten blijven zitten! Ze zijn dus praktisch en sfeervol voor in de tuin of mee op vakantie naar de camping!

Verschillende soorten en maten citronella kaarsen

Marskramer heeft een assortiment aan citronella kaarsen in verschillende glazen of potten met verschillende kleuren en formaten. Van grote potten in verschillende kleuren tot aan waxinelichtjes en de citronellakaarsen van Bolsius die niet snel uit waaien dankzij hun vorm.

Vragen over Marskramer citronellakaarsen

Heb je nog een vraag over citronellakaarsen in het Marskramer assortiment? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.