Kandelaars en kaarshouders

Kaarsen zijn een makkelijke manier om meer stijl aan jouw huishouden toe te voegen, en ze zijn aan ieder interieur aan te passen. Maar als je het echt goed wilt doen zorg jij natuurlijk dat je ook een stijlvolle kandelaar of kaarsenhouder hebt! Bekijk het uitgebreide assortiment kandelaars en kaarsenhouders van Marskramer op deze pagina.

25 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

25 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer kandelaars en kaarsenhouders

Als jij op zoek bent naar een manier om sfeer aan jouw woning toe te voegen zit je altijd goed met een paar stijlvolle kaarsen. En als je voor kaarsen gaat, horen daar natuurlijk ook kandelaars en kaarsenhouders bij! Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment verschillende kaarshouders, waardoor er voor ieder interieur wel een geschikte kaarsenstandaard te vinden is!

Beste kandelaar voor jou

Smaken verschillen, en iedereen heeft een andere stijl in huis. Dit begrijpen wij bij Marskramer maar al te goed. Daarom hebben wij een ruime selectie kandelaars en kaarsenhouders voor jou om uit te kiezen. Van simpele glazen kandelaars tot een bronzen beeldje of een moderne zwarte kandelaar. Welke stijl jij ook in huis hebt, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden in het assortiment van Marskramer!

De meeste kaarshouders zijn geschikt voor de standaard dinerkaarsen, maar we hebben ook onderzetters voor stompkaarsen, zodat het kaarsvet nooit op jouw meubilair kan lekker. Ben je op zoek naar een mooie kandelaar die geschikt is voor theelichten? Kijk dan even bij onze theelichthouders, daar zul je vast ook iets leuks vinden dat jou aanstaat!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over een van de producten in het assortiment van Marskramer? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden en helpen je graag als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk ook altijd.