Kookgerei

Koken is meer dan alleen je ingrediënten in een pan gooien, en daarom heb jij hoogwaardig kookgerei nodig. Spatels, lepels, tangen en pureestampers, je vindt ze allemaal bij Marskramer. Ook als je een volledige set nodig hebt, ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk de volledige collectie kookgerei hier!

232 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

232 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Maak koken makkelijker met Marskramer

Wist jij dat koken helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Met de juiste hulpmiddelen zet jij in een handomdraai ware meesterwerken op tafel. Marskramer heeft een ruime collectie kookgerei om je hierbij te helpen. Met grote namen als Brabantia en Alpina maak jij het makkelijk voor jezelf en voel jij je een echte top chef! Weet jij al wat je vanavond gaat koken?

Wat je ook gaat koken, er zijn een paar keuken artikelen die nooit mogen ontbreken in je verzameling! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede spatel of bakspaan! Ben je van plan soep te maken? Dan is een Brabantia schuimspaan misschien wel handig om in huis te hebben. Sausjes of beslag maken doe je met een garde, en opscheppen… Dat doe je met een opscheplepel! Of een soeplepel, natuurlijk.

Marskramer variatie

Als het koken je zo makkelijk afgaat wil je natuurlijk wel eens iets nieuws proberen. Geen probleem, ook de minder veelvoorkomende opties vind je in ons assortiment. Wij hebben Oer-Hollandse stamppotstampers die je in elk huishouden vindt, maar ook professionele ijslepels die je in de ijssalon gewend bent te zien!

Als je van plan bent spaghetti te maken is een spaghettilepel handig om in huis te hebben, en een serveertang is natuurlijk nooit verkeerd. Met het assortiment van Marskramer ben jij goed voorbereid om elk recept te bereiden dat je maar kunt bedenken. Dus trek die kookboeken maar uit de kast, en ga het avontuur aan!

Vragen over Marskramer kookgerei?

Heb jij nog vragen over de kookgerei artikelen in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar, en hebben een antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, en een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk altijd.