Servies

Is jouw serviesgoed toe aan vervanging en ben je daarom op zoek naar een volledige serviesset? Of ben je alleen van plan een paar gebroken borden te vervangen? Misschien wil je graag wat speelse toevoegingen hebben voor je bestaande serviesset. In de Marskramer collectie vind je ongetwijfeld wat je zoekt. Bekijk ons uitgebreide assortiment hier.

271 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

271 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer servies kopen

Zijn er de laatste tijd wat borden kapot gevallen, ga je uit huis, of ben je gewoon toe aan een nieuwe serviesset om je keuken en eettafel een nieuwe look te geven? Voor een mooi en volledig servies moet je bij Marskramer zijn! Van borden en kommen tot glazen en bekers, en van botervloot tot stijlvolle etagère, je vind het allemaal in ons assortiment. Luxe serviesgoed voor de feestdagen of juist wegwerpbordjes voor een verjaardag of picknick? Ook geen probleem!

Los servies of volledige serviesset

Welk servies jij nodig hebt ligt natuurlijk aan jou! Met een serviesset haal je snel en eenvoudig een basisservies in huis, welke je kunt uitbreiden met losse elementen. Wil je graag een gemixt servies, haal dan borden en bekers van verschillende sets en mix-en-match totdat jij tevreden bent met het resultaat!

Jouw keuze in serviesgoed bepaalt hoe de eettafel er uit komt te zien. Ga je voor een mooie eenheid, bijvoorbeeld met klassiek Boerenbont servies of een modernere optie? Of wil jij het juist speels houden, met veel losse elementen in verschillende kleuren en printen. Er zijn geen regels, jij bepaalt hoe je jouw serviesgoed samenstelt!

Vragen over Marskramer servies?

Heb jij nog vragen over het serviesgoed in het Marskramer assortiment, of andere Marskramer producten? Daarvoor neem je contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op elke vraag, en helpen je graag. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt ook altijd een mail sturen met jouw vraag.