Witte Reus

Met Witte Reus maak jij je toilet, badkamer en kleren spik en span! Hoe hardnekkig de vlek ook is, Witte Reus is perfect voor als je nog maar even hebt voordat je visite er is! Even poetsen en het is schoon. Bekijk nu het grote Marskramer aanbod van Witte Reus, op deze pagina!

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Witte Reus van Marskramer

Wil jij een lekker frisse en schone wc? Bekijk dan ons grote aanbod van Witte Reus schoonmaakproducten voor een super schone, relaxte woonomgeving. De schoonmaakformules die Witte Reus al ruim 50 jaar constant aan het verbeteren is, maakt dat Witte Reus een van de voorlopers in schoonmaak producten is, en met een groeiende aanbieding Witte Reus producten zal dat ook zo blijven.

Badkamer reiniging

Met heerlijke geuren zoals appelbloesem & waterlelie voel jij je met producten zoals Witte Reus toiletblokken helemaal thuis en kan je de wc met een frisse en lekkere lucht achterlaten. En met de super sterke Witte Reus badkamerreiniger, die je tot wel 650 keer kan gebruiken met 100% ontkalking en glans, kan je haast van de vloer afeten!

Je kleren wassen met Witte Reus wasmiddel

Je kent het wel, je hebt een wit shirt aan en denkt dat spaghetti eten een goed idee is, maar dan laat je zo’n rode klodder vallen op je shirt die zo moeilijk is om weg te krijgen! Met de Witte Reus was gel in huis kan je zoveel spaghetti eten als je wilt. Witte Reus is namelijk extra sterk tegen vlekken in kleding en met producten zoals de Frisse Reus was gel ruikt het ook nog eens heerlijk fris. Voor extra bescherming tegen verkleuring is er ook de super sterke Color Reus.

Je keuken verfrissen met Witte Reus van Marskramer

Een beetje rommelig gekookt? Fix het met Witte Reus keukenreiniger, 100% ontvettend & fris, zodat je meteen weer schoon verder kan gaan met koken in een vetvrije en glanzende keuken. Bestel dit allemaal op Marskramer.nl. Als je op werkdagen voor 16:00 besteld dan is het product morgen al in huis! Heb jij nog vragen dan kun je contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen je graag verder. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren of een mailtje sturen met jouw vraag.