Bekers en mokken

47 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

47 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer bekers en mokken

Wat jouw favoriete drinken ook is, je wilt het natuurlijk wel uit een goede beker drinken. En als het dan ook nog een mooie beker is kun je pas echt tevreden zijn met je keuze! Bij Marskramer hebben we een ruime collectie bekers, mokken en koffiekopjes in verschillende stijlen en formaten. Zo is er voor iedereen wel een geschikte drinkbeker te vinden!

Drinken met Marskramer

Een hete kop koffie in de ochtend om op gang te komen, een frisse beker melk bij de lunch, en ’s avonds een lekkere kop thee om de dag mee af te sluiten? Voor elk van deze drankjes gebruik je een verschillende beker, en bij ons vind je ze allemaal! Van koffiekopjes tot grote mokken, melkbekers en glazen mokken.

Naast alle verschillende kopjes, bekers en mokken hebben we van elke soort natuurlijk ook verschillende formaten. Zo kun jij een bescheiden kopje koffie drinken, of een flinke beker vullen zodat je de dag éxtra sterk begint! En uiteraard wil jij graag bekers en mokken die bij de stijl in jouw huis passen! Ga je voor rustige, egale kleuren? Of heb je liever een patroontje of afbeelding die in het oog springt? De keuze is helemaal aan jou.

Vragen over bekers en mokken

Wil jij graag meer informatie over de bekers en mokken of over ander servies uit het Marskramer assortiment? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden je vragen graag. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, en een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk ook altijd.