Zeep

Zeep is iets wat eigenlijk op iedere plek waar je je handen kunt wassen, zou moeten staan. Het vervult namelijk een belangrijke functie bij het wassen van de handen. Je kunt iedere keer een nieuw zeeppompje gevuld met zeep kopen. Maar het scheelt zeker geld als je een navulbaar zeeppompje en de zeep in grootverpakkingen koopt. Bovendien ziet het er ook nog eens leuk uit.

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

13 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Zeeppompje gebruiken handen wassen

Het is niet alleen belangrijk om regelmatig je handen te wassen, maar ook om hierbij zeep te gebruiken. Veel vuil op je handen is olieachtig en zoals iedereen weet lost olie slecht op in water. Dat betekent dat je handen met alleen water helemaal niet goed schoon worden. Door even op het zeeppompje te drukken lukt dit echter wel. Zeepmoleculen houden namelijk zowel van olie als ook van water en zorgen ervoor dat je handen mooi schoon worden. Bovendien helpt zeep om virussen en bacteriën zoveel mogelijk van de handen te spoelen.

Welk zeeppompje?

In ons assortiment vindt je verschillende zeeppompjes. Ga je voor een chic zeeppompje in het zwart of juist voor een moderne uitvoering? Denk bijvoorbeeld aan een transparant zeeppompje of eentje met een bamboe omhulsel. Krijg je veel mensen over de vloer, bijvoorbeeld omdat je een eigen zaak aan huis hebt? Dan is de zeepdispenser handenvrij perfect. Zo voorkom je dat bacteriën op het pompje blijven zitten en verklein je de overdracht van virussen via deze weg.

 

Andere opties

Een klein zeeppompje voor op het toilet is ideaal voor vloeibare zeep. Maar wanneer je fan bent van de ouderwetse stukken zeep, heb je niets aan zo’n pompje. In dit geval kun je bij ons een prachtig zeepbakje met een bodem uit bamboe kopen. Daarnaast vind je ook een badspons bij ons, om jezelf eens lekker te verwennen onder de douche.

Aankleding badkamer of wc

Tot slot heeft een zeeppompje niet alleen een praktische functie, maar ook zeker een decoratieve. Onze zeeppomp Dolomite past perfect in een moderne badkamer met veel elementen in zwart-wit. Ben je meer van de kleurtjes? Ook dan hebben we een aantal verschillende opties voor je. Combineer de zeeppompjes vooral ook met andere accessoires zoals badmatten, washandjes en wc-borstels.

Zeeppompje kopen

Wil je graag een zeeppompje bij ons kopen? Bekijk dan ons assortiment en bepaal welke uitvoering je het mooist vindt. Bestel hem voor 16.00 uur om hem de volgende dag al in huis te hebben. Bekijk ook eens onze andere producten om je badkamer of wc mooi aan te kleden. Je kunt je bestelling makkelijk en veilig betalen via verschillende opties zoals iDEAL, Visa of met AfterPay.