Handdoeken

Na een lekkere warme douche wil je niets liever dan een lekkere ultrazachte handdoek om je mee af te drogen. Naast dat een handdoek zacht en lekker groot moet zijn, speelt ook de kleur een belangrijke rol. Combineer vooral ook verschillende kleuren met elkaar, om meer kleur in je badkamer te krijgen. Let bij de keus van de kleur op je accessoires in de badkamer en stem je handdoeken hierop af. Zo krijg je eenheid, wat voor meer rust en warmte zorgt. Lees hier meer over het kopen van nieuwe handdoeken.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Handdoeken in verschillende formaten

Bij ons vind je de handdoeken in verschillende formaten en kleuren. De handdoeken met een afmeting van 140 × 70 cm zijn ideaal om je na het douchen mee af te drogen. Ze zijn lekker groot en zorgen dat je jezelf makkelijk en snel kunt afdrogen. De gastendoekjes van 30 × 50 cm zijn daarentegen handig om bij je wastafel of in de wc te hangen. Je kunt er je handen of je gezicht na het wassen mee afdrogen. Ook is zo’n gastendoekje handig om je lange haren mee te drogen.

Hoeveel handdoeken heb ik nodig?

Het is sowieso handig om minimaal drie handdoeken voor een persoon te hebben. Zo heb je altijd nog een schone handdoek klaarliggen. Stel dat eentje vies is en eentje nog niet droog van de was. Dan heb je niets meer om je mee af te drogen. Daarom is een derde of zelfs vierde handdoek in zo’n geval erg handig. Ook heb je zo altijd wat voor logees klaarliggen. Bovendien kun je de handdoeken hierdoor opsparen om ze tegelijkertijd te wassen.

Badlaken of hamamdoek?

Ga je lekker een dagje naar het strand of naar het zwembad? Dan komt een badlaken of hamamdoek goed van pas. Een groot voordeel van onze hamamdoeken is dat ze snel drogen en klein op te vouwen zijn, terwijl ze met 90 × 180 lekker ruim zijn. Daardoor passen ze makkelijk in je tas of in je koffer mee op reis. Badhanddoeken nemen weliswaar meer ruimte in, maar zijn wel lekker zacht en voor tripjes met de auto ideaal.

Verzorging van je handdoek

Hoewel je een handdoek gebruikt om je na het douchen of wassen af te drogen, bevatten deze toch snel ziektekiemen en bacteriën. Daarom moet je ze minstens één keer per week, maar het liefst na drie tot vijf keer gebruiken, in de was gooien. Onze handdoeken kunnen allemaal op 60 graden worden gewassen. Dit is niet voor niets, omdat bacteriën en ziektekiemen bij deze temperatuur niet overleven. Het is dan ook belangrijk om deze temperatuur regelmatig voor je handdoekenwas te gebruiken. Je kunt de handdoeken bovendien in de droger drogen. Hierdoor blijven ze lekker zacht. Heb je geen droger? Klop ze dan goed uit en hang ze netjes uitgehangen op een niet-vochtige plek op.

Handdoeken bij Marskramer kopen

Bekijk gerust ons assortiment en bestel de handdoeken die jij mooi vindt voor in jouw badkamer. Bij ons heb je keus uit een aantal verschillende warme kleuren, maar ook wit behoort tot de opties. Bestel je voor 16.00 uur? Dan kun je je er de volgende dag – na de handdoeken kort gewassen te hebben – meteen mee afdrogen. Als je er meerdere nodig hebt, kun je deze het beste tegelijkertijd bestellen, omdat je vanaf €29,99 gratis bezorging krijgt! Voor welke kleur en welk formaat kies jij?