Ontstoppers

De wc ontstoppen is een vervelend klusje dat niemand voor zijn plezier doet. Dat begrijpen wij bij Marskramer, en daarom bieden wij de beste ontstoppers aan in ons assortiment. Want hoewel niemand het graag doet, is het soms nou eenmaal nodig. En een afvoer ontstoppen is makkelijker met de juiste hulpmiddelen. Bekijk al onze ontstoppers op deze pagina!

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer ontstoppers

Niemand gebruikt hem graag, maar een goede ontstopper kan in geen enkel huishouden ontbreken. Of je hem nu nodig hebt voor het ontstoppen van de gootsteen, of een wc ontstoppen, een goede ontstopper is absoluut onmisbaar. Bij Marskramer bieden we verschillende opties aan, waardoor iedereen een geschikte ontstopper kan vinden in ons assortiment!

Afvoer ontstoppen? Geen probleem!

Veel verstoppingen in de afvoer zijn oppervlakkig, en gemakkelijk te verwijderen met een standaard ontstopper. Deze zuigt vacuüm, waardoor de ontstopping uit de afvoer verwijderd wordt. Bij Marskramer hebben wij verschillende ontstoppers met klassiek model in verschillende formaten, waardoor er gegarandeerd een ontstoppers bij zit die geschikt is om jouw gootsteen of toilet te ontstoppen.</p?

In ons assortiment vind je ook trekveren. Dit zijn ontstoppers die veel dieper in je afvoer kunnen om eventuele verstoppingen daar los te peuteren. Wanneer je een verstopping niet met de klassieke ontstopper kunt verwijderen, dan is een veer-ontstopper de beste oplossing! Op die manier kun jij iedere verstopping de baas, en hoeft de loodgieter nooit bij jou aan de deur te komen!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over een van onze ontstoppers, of wil je graag meer informatie ontvangen over een van onze producten? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail stellen.