Drinkbekers

Het bewaren en meenemen van drinken kan soms voor nogal wat problemen zorgen. Lekkende bekers in je schooltas… daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Bij Marskramer hebben we een ruim assortiment aan hoogwaardige drinkbekers. Onze brede collectie vind je hier!

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer drinkbekers

Drinken meenemen voor onderweg kan soms best lastig zijn! Niemand zit te wachten op een lekkende beker in de schooltas, hete koffie over je handen tijdens het lopen, of gemorst drinken in de auto. Bij Marskramer hebben we een ruime collectie drinkbekers, waardoor jij al deze problemen kunt voorkomen. En met merken als Mepal weet je zeker dat je altijd de goede keuze maakt!

Perfecte drinkbeker

De perfecte drinkbeker is natuurlijk voor iedereen verschillend! In de Marskramer webshop kan iedereen echter een perfecte optie vinden. Uiteraard hebben wij bekers van verschillende formaten, maar ook van verschillende materialen. Kunststof is de meest voorkomende optie, maar wat dacht jij van een beker van bamboehout? Goed voor het milieu!

Naast drinkcomfort moet de perfecte beker er natuurlijk ook een beetje leuk uitzien! Wil jij een effen zwarte beker of juist een beker in een felle kleur? Of misschien is effen helemaal niet jouw smaak, en wil jij graag iets met een leuke afbeelding of een printje? Geen enkel probleem, die hebben wij natuurlijk ook voor jou!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze drinkbekers? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord en kunnen iedere vraag beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt ook altijd een mailtje sturen.

Heb jij gevonden wat je zocht? Als je op werkdagen voor 16.00 uur besteld, heb jij je bestelling morgen al in huis!