Servethouders

Servetten zijn een belangrijk onderdeel van een mooi gedekte tafel, maar je wilt ze natuurlijk niet in een slordige hoop op tafel gooien! Met de servethouders van Marskramer haal jij de oplossing in huis: een stijlvolle en efficiënte manier om servetten te bewaren!

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Servethouders van Marskramer

Het dekken van de tafel kan een hele onderneming zijn, want jij wilt natuurlijk dat alles tip-top voor elkaar is voor je gezin, of voor je gasten! Marskramer helpt jou met alles wat je nodig hebt: van tafelkleden en onderzetters tot servetten. Maar wij weten ook dat jij je servetten niet in een slordige hoop op tafel wilt gooien. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan servethouders!

Jouw servethouder kiezen

Iedere eettafel is natuurlijk anders, dus iedereen is ook op zoek naar een andere servethouder. Maar met grote merken als Gusta en Ambiente kun je bijna niet verkeerd gaan! Of je nu op zoek bent naar een elegante versie, of juist een robuustere aanwezigheid op je eettafel, je vindt het bij Marskramer.

Veel servethouders hebben een liggend model, waardoor de servetten makkelijk te pakken zijn, en de print altijd gezien kan worden. Zo vormen deze servethouders een echte accessoire op de tafel. Maar voor de kleinere eettafels, of voor mensen die een liggende servethouder maar niks vinden, hebben we bij Marskramer ook staande servethouders! Deze zijn even stijlvol, maar nemen minder ruimte in!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten van Marskramer, of wil je graag meer informatie over een van onze servethouders? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail sturen.

Heb jij iets gevonden dat je graag in huis wilt halen? Als je op werkdagen voor 16.00 bestelt heb jij je gekozen producten morgen al in huis!