Eko

Eko is speciaal merk dat onder andere pedaalemmers en afvalzakken aanbiedt. Met het oog op duurzame milieuvriendelijke producten, heeft Eko een uitgebreid assortiment. Voor zowel kleine als grote pedaalemmers kan je terecht bij het merk. Ontdek de producten van Eko bij Marskramer.

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

26 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Pedaalemmers van Eko

De pedaalemmers van Eko combineren functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Deze afvalbakken zijn voorzien van een handig pedaalsysteem, waardoor je ze gemakkelijk kunt openen zonder je handen te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, passend bij elke keuken of badkamer. Gemaakt van goede materialen, zoals roestvrij staal, zijn ze bestand tegen dagelijks gebruik en gaan ze lang mee. Met de pedaalemmers van het merk kun je op een milieuvriendelijke manier jouw afval beheren, terwijl je tegelijkertijd een mooie en georganiseerde uitstraling creëert.

Soorten bakken

Eko heeft meerdere prullenbakken in het assortiment. Zo heeft het diepere pedaalemmers van 40 liter, maar ook compactere tafelafvalbakjes. De pedaalemmers zijn geschikt voor verschillende ruimtes zoals in de keuken, op het kantoor of in de badkamer. Wil je graag afval scheiden? Kies dan voor een duo bak. Deze bestaat uit twee bakken, waardoor je eenvoudig je afval uit elkaar kan houden.

Afvalzakken van Eko

Naast de pedaalemmers, biedt het merk handige afvalzakken aan. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten en soorten, waardoor er voor elke prullenbak de juiste te vinden is. Ze zijn sterk, duurzaam en gemakkelijk in gebruik. Door te kiezen voor de afvalzakken van Eko kan je gemakkelijk je afval beheren. Zo draag je op een eenvoudige manier bij aan een schonere planeet. Met de handige trekband kan je de zakken makkelijk verwijderen en naar de container brengen.

Over het merk

Eko is een bekend merk dat gespecialiseerd is in duurzame en milieuvriendelijke producten. Het biedt een breed assortiment aan hoogwaardige en functionele producten. Deze variëren van recyclingbakken en composteerbare afvalzakken, tot keukenaccessoires en tuinartikelen. Het merk streeft naar een groenere levensstijl door innovatieve oplossingen te bieden die zowel het milieu als de gebruiker ten goede komen.

Eko producten bestellen bij Marskramer

Zoek jij een fijne pedaalemmer? Bekijk dan eens die van Eko. Bij Marskramer kan je de producten van dit merk eenvoudig online bestellen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct aan de slag om het pakketje op te sturen. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur? Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis!

Naast Eko biedt Marskramer nog andere leuke merken aan. Denk maar aan Bolsius, Brabantia en Curver bijvoorbeeld.

Heb je nog vragen over een van de producten? Stel deze dan aan onze klantenservice medewerkers. Zij kunnen je antwoord geven over productvragen en over onze diensten. Je kunt ons een e-mail sturen op info@marskramer.nl of bel ons tijdens kantooruren op 085-0499417.