Greenpan

Gezond koken doe je met de pannen van GreenPan! GreenPan pannen hebben een keramische antiaanbaklaag zonder schadelijke PFAS en met een afgeleide van zand als basisgrondstof. Bekijk hier de uitgebreide GreenPan collectie van Marskramer.

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

GreenPan Marskramer

Ben je op zoek naar een GreenPan koekenpan, hapjespan of pannenset? Dan zit je goed bij Marskramer. We hebben een uitgebreid GreenPan assortiment waarmee je zeker weet dat je gezond aan het koken bent. Alle GreenPan pannen hebben namelijk een keramische antiaanbaklaag zonder de schadelijke chemische stoffen. En zijn dus PFAS-vrij!

Gezond koken met GreenPan

GreenPan is de uitvinder van de gezonde keramische antiaanbaklaag en al sinds 2007 dé referentie op het gebied van gezond koken. De keramische antiaanbaklaag heeft alle voordelen van een traditionele antiaanbaklaag, maar zonder de schadelijke chemische stoffen (PFAS-vrij). PFAS zijn giftige chemische stoffen, die schadelijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. PFAS zijn ijzersterk en breken heel langzaam af. Sommigen zullen pas na 1000 jaar volledig verdwenen zijn. Met GreenPan weet je dus zeker dat je écht gezond kookt!

GreenPan collecties

GreenPan heeft verschillende stijlvolle collecties gemaakt. De GreenPan Cambridge Black collectie kenmerkt zich door haar prachtige zwarte kleur en keramische antiaanbaklaag versterkt met diamanten. De collectie bevat een hapjespan, koekenpan in verschillende formaten, wokpan, steelpan en een grillpan. De GreenPan Essentials collectie is perfect voor pannenkoeken maken. De pannenkoekenpan warmt snel en gelijkmatig op zodat je in een mum van tijd een stapel heerlijke pannenkoeken hebt. De GreenPan Featherweights braadpannen zijn het perfecte alternatief voor de klassieke gietijzeren braadpannen. Ze zijn maar liefst 50% lichter en makkelijker in gebruik. Ze warmen 3x sneller op, hebben een handige Thermolon Infinity Pro keramische antiaanbaklaag en mogen in de vaatwasser.

Geschikt voor alle warmtebronnen

De meeste GreenPan pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. En dat is wel zo handig! Dus of je nu elektrisch, keramisch, gas of op inductie kookt, met een GreenPan pan zit je altijd goed. Bekijk per collectie voor welke warmtebron de pan geschikt is.

GreenPan aanbieding

Bij Marskramer hebben we het hele jaar door verschillende aanbiedingen van top merken. Ook een GreenPan aanbieding kan je vinden bij ons online. Ga hier naar de speciale actiepagina met veel voordeel op onder andere GreenPan pannen.

GreenPan pan kopen bij Marskramer

Ben je van plan om een GreenPan pan te kopen? Kies er dan een uit bij Marskramer. Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur dan heb je het product morgen al in huis! Toch nog een vraag over onze producten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder en hebben antwoord op al jouw vragen. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren, of een mailtje sturen met jouw vraag.