Sponzen

Een schoon huis zorgt ervoor dat jij je prettiger voelt, maar je wilt natuurlijk ook niet de hele dag bezig zijn met poetswerk. Met de juiste sponzen maak jij het jezelf gemakkelijker tijdens het schoonmaken. Van schuurspons tot pannenspons van staalwol, en van wonderspons tot autospons. Bij Marskramer vind jij alle sponzen die je nodig kunt hebben!

42 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

42 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer sponzen

Iedereen wil graag een schoon huis, maar niemand wil de hele dag bezig zijn met schoonmaken! Bij Marskramer begrijpen we dat jij de juiste hulpmiddelen nodig hebt om het poetsen en boenen gemakkelijk te maken! Daarom hebben wij een ruim assortiment verschillende sponzen, welke jou kunnen helpen bij elk klusje. Van het wassen van je auto tot het wegwerken van de afwas, wij helpen jou met al je schoonmaakwerk!

Soorten sponzen

Voor verschillende soorten schoonmaakklusjes gebruik je natuurlijk ook verschillende soorten sponzen. Bij Marskramer hebben wij elke spons die jij in huis nodig kunt hebben. De meest bekende van de sponzen is natuurlijk de schuurspons! Schuursponzen kunnen gebruikt worden om hardnekkige vlekken van vrijwel ieder oppervlak weg te schrobben. Maar we hebben ook zachte sponzen, en zelfs wondersponzen! Een wonderspons zorgt voor een diepe reiniging waardoor zelfs vlekken die je schuurspons niet weg krijgt als sneeuw voor de zon verdwijnen! Multy is het merk als het gaat om sponzen, bekijk hier de hele collectie.

Er zijn ook sponzen die gemaakt zijn voor een specifieker doeleinde. Zo hebben we staalwollen pannensponzen die jouw helpen om zelfs het meest hardnekkige vuil van je pannen te verwijderen. En dat zonder de pannen te beschadigen! Maar ook sponzen speciaal voor het verwijderen van kalk en kalksteen vind je in ons assortiment. En voor het wassen van je auto gebruik je natuurlijk een autospons!

Naast sponzen hebben we nog veel meer artikelen om je huis mee schoon te houden. Bekijk hier het hele schoonmaak assortiment van Marskramer.

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over een van onze producten ontvangen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij kunnen iedere vraag beantwoorden, en helpen je graag als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt hen ook altijd een mail met jouw vraag sturen.