Wc borstels

Een schone wc, wie wil dat nu niet. Niets vervelender dan de remsporen van je voorganger nog te zien en misschien zelfs te ruiken. Met een wc borstel kun je de pot snel reinigen na een grote boodschap. Daarnaast heeft de wc borstel echter nog een andere functie. Hij kan namelijk ook sfeer aan het kleinste hokje in huis geven. Lees er hier meer over.

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

17 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wc borstel en borstelhouders

In ons assortiment vind je zowel wc borstels als ook de borstelhouders. Eigenlijk heb je altijd een borstelhouder nodig om de borstel goed te kunnen bewaren. Of dit nu een ophangsysteem of een mooie staande houder is, is helemaal aan jou. Het voordeel van een houder is dat het water dat aan de borstel blijft hangen in de houder drupt en niet op je vloer. Wel zo fris.

De borstelhouders zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je de wc borstel helemaal op de stijl van je badkamer en wc aanpassen. Ga je voor een wc borstel in zwart of juist voor zilver of wit? Houd hierbij rekening met de kleur van je accessoires en van je tegels. Zo kun je alles mooi op elkaar afstemmen.

Borstel kiezen

Veel wc borstels bevatten haren waarmee de pot wordt schoongemaakt. Maar er bestaat tegenwoordig ook een siliconen wc borstel. De haren van deze borstel zijn van siliconen gemaakt, waardoor je de wc borstel eenvoudig schoon kunt houden. De haren zijn bovendien zacht, maar stevig, zodat ze ook hardnekkige vlekken verwijderen. Ook hebben we een wc borstel met een extra kop, zodat je lastige hoekjes goed kunt bereiken en je wc volledig schoon is.

Wc schoonmaken

Het is erg belangrijk om de wc regelmatig schoon te maken, zodat ziektekiemen en bacteriën niet de kans krijgen om te verspreiden. Om het toilet te reinigen spuit je allereerst een toiletreiniger in de pot en onder de rand. Zo kan het vanzelf naar beneden druipen. Je laat dit even inwerken en kunt ondertussen de deurklink en doortrekknop schoonmaken. Daarna zijn de klep en de bril aan de beurt. Doe eerst de bovenkant van de bril en daarna de onderkant. Ook de zijkanten van de pot mogen niet worden vergeten. Tot slot komt de wc borstel van pas en maak je de pot schoon. Neem de randen goed mee, maar ook het doortrekgat. Vervolgens spoel je de wc door en spoel je de wc borstel daarmee automatisch schoon.

Wc borstel kopen

Bij Marskramer vind je een groot aanbod aan wc borstels. Sorteer ze op prijs of op merk om jouw ideale borstel te vinden. Houdt bij de keus rekening met de verschillende kleuren en met de uitstraling van de toiletborstel. Zo weet je zeker dat hij bij de stijl van jouw wc en badkamer past. Heb je meerdere toiletten in huis? Zorg dan dat je voor iedere wc een borstel hebt. Zo kun je de wc meteen schoonmaken wanneer er remsporen achterblijven. Bestel de wc borstel bij ons op de website of kom langs in een van onze winkels.