Geurkaarsen

Kaarsen zijn de makkelijkste manier om je huishouden met een kleine toevoeging veel meer sfeer te geven. Dit is dubbel zo waar als we het over geurkaarsen hebben. Geurkaarsen zien er niet alleen stijlvol uit, ze verspreiden ook een heerlijke geur wanneer jij ze aansteekt. Of jij nu voor lavendel, eucalyptus of granaatappel kiest, je vind de juiste geurkaarsen bij Marskramer.

38 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

38 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer geurkaarsen kopen

Geurkaarsen zijn de uitgelezen manier om een stijlvolle sfeer en een rustgevende atmosfeer te creëren bij jou in huis. Of je nu een heerlijke fruitige geur wilt tijdens een filmavondje op de bank, of lekker tot rust wil komen in een warm bad met lavendel geurkaarsen om je heen. Met grote merken als Bolsius, Gouda, Gusta en Ambiente is er voor iedereen wel een geschikte geurkaars te vinden binnen ons assortiment!

Geuren en kleuren

Bij Marskramer weten wij dat smaken verschillen. We hebben daarom een ruim assortiment geurkaarsen met zoveel mogelijk verschillende geuren. Zo zijn er opties voor mensen die van fleurige geuren houden, maar hebben we ook geschikte keuzes voor mensen die de frisse geur van winter of dennennaalden in huis willen halen! Een standaard geurtje als vanille, of een exotischere keuze als appel-kaneel? Weet jij al wat je in huis gaat halen?

Geurkaarsen zijn te krijgen in allerlei vormen, maten en kleuren. Zo hebben wij Bolsius maxilichten, maar ook Gusta kaarsen in een glas. Welke optie het beste is voor jou ligt aan je behoefte. Ga je voor efficiëntie, stijl, of een combinatie van de twee? Houd hierbij natuurlijk ook rekening met het aantal branduren van een kaars: hoe groter de kaars, hoe langer hij brandt!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder als je een probleem hebt. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt uiteraard altijd een mailtje sturen.