Tuinaccessoires

Ben jij op zoek naar producten die het tuinieren wat gemakkelijker maken? Bij Marskramer hebben we een brede collectie aan tuinaccessoires, variërend van hoezen voor tuinmeubels tot tafelkleedklemmen en vliegenkappen, handharken en tuinslanghouders. Bekijk onze uitgebreide collectie tuinaccessoires op deze pagina!

20 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

20 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Alles voor tuinieren

Het opknappen of het winterklaar maken van de tuin, kan soms een hele klus zijn. Gelukkig heeft Marskramer een ruim assortiment aan tuinaccessoires die jou hierbij kunnen helpen. Voor elke ondergrond, blaadje of steel in de tuin is een handige oplossing! Dankzij kwalitatieve snoeischaren, hogedrukreinigers of bezems laat jij je nergens door tegenhouden!

Het onderhoud van de tuin vergt soms veel moeite en spullen. Ook bij het opruimen is een praktisch hulpje niet ongewenst. Gelukkig hebben we alles wat je hierbij nodig hebt. Tuinslanghouders, afvalzakken en opberghoezen voor stoelen laten je tuin weer netjes achter.

Blaas nieuw leven in je balkon of tuin

Vogel-, insectenhuisjes en voedersilo’s bieden vogels en insecten een fijne leefomgeving. Ook is het voor jezelf leuk om te aanschouwen welke gasten je tuin zo nu en dan in vliegen. Hang de huisjes aan de schutting of muur, plaats er een pindakaaspot of zaad in en bekijk je bezoek. Ook mogen er geen vogelbaden ontbreken, deze zorgen voor afkoeling en hier kunnen vogels hun veren waterafstotend maken.

Ook kunnen we zelf tijdens de warmere dagen wat verkoeling gebruiken. Marskramer heeft een ruime keuze aan parasols en schaduwdoeken waar je een mooi schaduwplekje mee kunt creëren om optimaal van het buiten zijn te genieten!

Vragen over onze tuinaccessoires

Heb jij nog vragen over de tuinaccessoires in het Marskramer assortiment? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar je kunt natuurlijk ook altijd een mailtje sturen met jouw vraag.