Servetten

Ben jij op zoek naar een eenvoudige manier om jouw eettafel een beetje stijlvoller te maken? Dat is snel te regelen met de mooie servetten in het Marskramer assortiment! Of het nu voor een kerstdiner, paasbrunch of ‘normale’ avondmaaltijd is, bij ons vind jij passende servetten. Onze uitgebreide collectie servetten vind je op deze pagina.

32 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

32 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer servetten

Als jij op zoek bent naar een manier om jouw eettafel een beetje op te luisteren, kijk dan eens bij de servetten van Marskramer. Servetten zijn namelijk de makkelijkste manier om je eettafel een beetje extra sfeer te geven. Zo bereik je een groot effect met een kleine aanpassing! En het ziet er natuurlijk niet alleen leuk uit, maar het helpt jou en al je eters natuurlijk ook de boel een beetje schoon te houden.

Servetten voor elke gelegenheid

Welke servetten het beste bij jouw eettafel passen weet jij zelf natuurlijk het beste. Daarom bieden wij zo veel mogelijk verschillende keuzes: van servetten met een bloemetjes of dierenmotief, egaal of met een patroontje, we hebben het allemaal. En voor de feestdagen hebben we specifieke kerstservetten, paasservetten, en zelfs Sinterklaasservetten! En met merken als Ambiente en Duni zit je altijd goed. Zo haal jij altijd de optie in huis die het beste bij jou gelegenheid en huisstijl past!

Naast servetten met verschillende motieven, kleuren en printjes zijn er natuurlijk ook servetten gemaakt van verschillende materialen. Veel servetten zijn gemaakt van hoogwaardig tissuepapier, waardoor ze prettig in gebruik zijn en na het eten gewoon in de prullenbak gegooid kunnen worden. Maar er zijn ook luxere servetten, gemaakt van verschillende soorten stof. Deze zijn niet alleen extra fijn, maar hebben ook een stijlvollere uitstraling! En nog een voordeeltje: ze kunnen gewoon in de wasmachine.

Vragen over Marskramer servetten

Heb jij nog vragen over de servetten van Marskramer, of over andere Marskramer producten? Neem daarvoor dan contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan graag voor je klaar. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mail sturen is natuurlijk ook altijd mogelijk.