Boxen

Iedereen kent het wel: speelgoed dat overal rondslingert, hele stapels aan oude tijdschriften die je graag wilt bewaren maar geen goede plek kunt geven, en tal van losse voorwerpen die altijd overal en nergens liggen. Hierdoor wordt het snel rommelig in huis, maar dit los je makkelijk op met de opbergboxen van Marskramer! Bekijk al onze boxen hier.

72 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

72 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer opbergboxen

Ben jij op zoek naar een handige en efficiënte manier om zoveel mogelijk spullen zo netjes mogelijk op te bergen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Marskramer hebben we namelijk veel verschillende opbergboxen, zodat jij speelgoed, administratie, gereedschap of andere losse voorwerpen netjes kunt opbergen! Curver is de absolute kampioen qua opbergmogelijkheden, maar ook Sunware heeft mooie opbergboxen om uit te kiezen. Zo vind jij altijd wel een box die bij jouw stijl past!

Opruimen met Marskramer

Een opbergbox vind je natuurlijk in allerlei maten! Zo kun jij kiezen voor de opbergbox die precies in je kast past en genoeg inhoud bied om alles op te bergen wat jij kwijt wilt. Het grote voordeel van veel opbergboxen is dat je ze kunt stapelen. Op die manier kun jij de ruimte in jouw huishouden optimaal benutten door meerdere boxen op elkaar te stapelen. Daarnaast zijn er ook opbergbakken met wieltjes – handig om je zwaardere spullen in te bewaren, want dan hoef je de box niet elke keer op te tillen!

Naast de inhoud, en eventuele andere handige functies zoals wieltjes of een deksel, wil je natuurlijk ook graag dat jouw opbergboxen er een beetje leuk uitzien. Je kunt kiezen voor doorzichtige opbergdozen, waardoor jij altijd direct kunt zien welke spulletjes in welke box opgeborgen zijn. Maar misschien wil jij juist dat alles uit het zicht opgeborgen is, en wil je graag een mooie box die bij jouw interieur past! Bij Marskramer vind je boxen in een verscheidenheid aan verschillende kleuren, van beton grijs tot opvallende kleuren als rood en groen. Is een simpele witte of zwarte opbergbox meer naar jouw smaak? Die hebben we natuurlijk ook!

Vragen over opbergboxen

Heb jij nog vragen over de opbergboxen in het Marskramer assortiment, of wil je graag meer informatie over een van onze manden en boxen ontvangen? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch te bereiken tijdens kantooruren, maar je kunt je vraag natuurlijk ook altijd via de mail stellen.