Wijn en cocktail

Er gaat niets boven een goed glas wijn bij jouw diner, of een lekker drankje om de dag mee af te sluiten. Neem daarom eens een kijkje tussen de wijn- en cocktailproducten van Marskramer. Daar vind jij alles wat je nodig hebt om tot rust te komen met jouw favoriete versnapering. Het uitgebreide wijn- en cocktailassortiment vind je hier.

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

22 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Wijn en cocktails met Marskramer

Lust jij wel een goed glas wijn bij het eten, tijdens de film, of een lekkere cocktail op een warme zomeravond? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles wat jij nodig hebt om te genieten van jouw favoriete drankje, of het nou wijn, whisky, een stevige borrel of een fruitige cocktail is. Zo geniet jij altijd optimaal en in perfecte stijl!

Glazen en accessoires

Wist jij dat er voor elke wijn een ander soort glas is? Witte wijn drink je uit een smaller wijnglas, en rode wijn uit een bollere. Champagne drink je uit een fluitje, en een martini drink je uit een typisch martiniglas. Voor whisky heb je whiskyglazen en voor de écht sterke drank heb je shotglaasjes! En elk van deze glazen vind je hier, in het assortiment van Marskramer!

Naast het perfecte glas voor elke soort drank hebben we ook veel verschillende accessoires die je helpen het maximale uit de ervaring te halen. Denk bijvoorbeeld aan flessenstoppers, zodat jouw drankje lekker blijft wanneer je de fles niet in één keer leegdrinkt, speciale karaffen om je drank te laten ‘ademen’, en rekken waarin jij jouw wijnflessen op de juiste manier kunt bewaren. Zo hoef jij je nergens druk om te maken en kun je gewoon lekker genieten.

Vragen over wijn en cocktail artikelen?

Heb jij nog vragen over de wijn- en cocktailproducten van Marskramer? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat zij jou verder kunnen helpen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden en heeft een antwoord op al jouw vragen. Een mail sturen met jouw vraag is natuurlijk ook altijd mogelijk.