Ambi Pur

Nooit meer een vieze geur in huis dankzij deze Ambi Pur producten! In de badkamer, woonkamer, het toilet of de auto, Ambi Pur verdrijft nare luchtjes met een verscheidenheid aan heerlijke geuren. Wat de oorzaak van de rare luchtjes ook is, Ambi Pur weet er wel raad mee! Marskramer heeft een uitgebreide Ambi Pur collectie. Bekijk onze Ambi Pur artikelen hieronder, en kijk welke het beste bij jou past.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ambi Pur van Marskramer

Heb jij last van vieze geuren en vreemde luchtjes in huis? Daar hebben wij wel wat voor. Marskramer heeft namelijk een ruim Ambi Pur assortiment, waarmee ongewenste geuren moeiteloos verdreven worden. Ambi Pur luchtverfrissers hebben zichzelf over de jaren ruim bewezen, en zijn een innovatieve voorloper in hun gebied.

Frisse lucht

Elk huishouden heeft wel eens last van vieze geurtjes. Misschien moet de kattenbak verschoond worden, heeft iemand een sigaret opgestoken of hangt er een onfrisse geur op het toilet? Ambi Pur luchtverfrisser biedt de uitkomst! De meest onprettige geuren hebben geen schijn van kans tegen de heerlijk frisse luchtjes van Ami Pur!

Variatie

Voordat je de vreemde geur in huis kunt vervangen met een nieuw, fris luchtje moet je nog wel even beslissen welke het gaat worden. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want er is een ruime keuze aan Ambi Pur geurtjes! Kies je bijvoorbeeld voor een klassieke geur als vanille of lavendel, of ga je voor iets exotischer, zoals Thaise Orchidee? Misschien de frisse geur van Ochtend Dauw?

Geuren verdrijven met Ambi Pur

Niet alleen het kiezen van de juiste geur is belangrijk, maar ook de manier van verspreiden kan verschillen! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Ambi Pur spuitbus om vieze luchtjes handmatig te verdrijven, een Ambi Pur toiletblok voor het kleine kamertje of een Ambi Pur autoverfrisser voor onderweg! En wat dacht je van de elektrische luchtverfrissers? Deze werken automatisch als je ze in een stopcontact steeks, en kunnen jouw huishouden tot wel 3 maanden van een frisse geur voorzien!

Vragen over Ambi Pur producten

Heb jij nog vragen over de Ambi Pur artikelen van Marskramer? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar en hebben antwoorden op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en kan ook altijd via de mail benaderd worden.