Led kaarsen

Wil jij graag de sfeer van kaarsen in huis halen zonder je druk te hoeven maken over druipend kaarsvet en gedoe met aanstekers? Of wil jij liever geen open vlam vanwege kinderen of huisdieren, maar mis je het flakkerende kaarslicht toch? Dan is een LED-kaars de perfecte oplossing! Deze kaarsen werken op batterijen, maar het LED lichtje wekt de illusie van een echte vlam! Bekijk de LED-kaarsen van Marskramer hier.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marskramer LED-kaarsen

Wil jij graag de sfeervolle goed van kaarsen in huis halen, maar heb je liever geen open vlammen in huis? Met de LED-kaarsen van Marskramer haal je een onverminderde sfeer in huis, maar hoef jij je nooit druk te maken over brandgevaar! Wij hebben een ruim assortiment LED-kaarsen, zodat er voor iedereen een geschikte kaars te vinden is in onze webshop!

Verschillende LED-kaarsen

Net als met gewone kaarsen is het belangrijk om de juiste LED-kaars voor jouw interieur te kiezen. Binnen ons assortiment hebben we verschillende kleuren LED-kaarsen, van klassiek wit tot wijnrood. Maar er zijn ook verschillende modellen beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stompkaars, maar zijn er ook theelichten en dinerkaarsen op batterijen!

LED-kaarsen hebben een aantal voordelen ten opzichte van normale kaarsen, en door het ruime assortiment hoef je nergens op in te leveren. Doordat er geen vuur bij komt kijken, vormen LED-kaarsen geen brandgevaar en hoef jij je geen zorgen te maken over kinderen of huisdieren wanneer jij deze kaarsjes aansteekt. Daarnaast branden ze ook nooit op, en zijn de batterijen makkelijk te vervangen. Nieuwe batterijen nodig? Kijk dan even bij onze elektra producten!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over onze led-kaarsen, of wil je meer informatie over de producten in het Marskramer assortiment? Neem daarvoor gerust even contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op iedere vraag en helpen je graag verder. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt natuurlijk altijd een mailtje sturen met jouw vraag.