Uitsteekvormen

Als jij op zoek bent naar uitsteekvormen voor het maken van koekjes die niet alleen lekker zijn, maar er ook leuk uitzien… Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Marskramer heeft een ruime collectie uitsteekvormen, zodat iedereen kan slagen! Ons uitgebreide assortiment aan uitsteekvormen vind je op deze pagina.

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

9 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Marskramer uitsteekvormen

De juiste uitsteekvormen zijn essentieel voor het bakken van lekkere en mooie koekjes! Marskramer helpt je graag met het vinden van uitsteekvormen die precies bij jou passen. We hebben een ruim assortiment aan vormpjes van bekende merken als Patisse, dus je vindt hier vast wat jij zoekt!

Vormen en maten

Als het deeg eenmaal klaar is, is het tijd om de koekjes uit te snijden! Simpele ronde koekjes zijn natuurlijk prima, maar ook als je iets avontuurlijker wilt zijn hebben wij de juiste vormpjes. Zo hebben we bijvoorbeeld uitsteekvormen voor eenhoorns, tropische vormen en zelfs zeedieren! Of wat dacht je van koekjes in de vorm van een hart? Sommige van deze vormen hebben we zelfs in verschillende maten. Handig als een klein koekje niet genoeg is!

Vragen over onze uitsteekvormen?

Heb jij nog vragen over de uitsteekvormen van Marskramer of vragen over onze andere bakbenodigdheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan graag klaar om je verder te helpen en jouw vragen te beantwoorden. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en je kunt natuurlijk altijd een mailtje sturen met jouw vraag. Deze wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.