Tomado

Met Tomado producten is het doen van het huishouden alles behalve een straf! De was strijken, het huis opruimen of een heerlijke maaltijd op tafel zetten, het lukt je allemaal met de hulp van Tomado. Het Tomado assortiment heeft werkelijk van alles – van strijkplanken tot een opbergrek of grillpan. Tomado helpt jouw een snel huishouden te runnen! Bekijk de Tomado collectie van Marskramer hieronder.

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

De producten van Tomado maken het Nederlandse huishouden al bijna een eeuw makkelijker, eenvoudiger, en sneller! Van strijkplanken en kledingstomers tot bakpannen en van vlamverdelers tot schoenenrekken, bij Tomado hebben ze een handige oplossing voor elk huishoudelijk klusje! Geïnteresseerd in de Tomado producten? Dan ben je bij Marskramer op de juiste plek! Wij hebben namelijk een uitgebreid Tomado assortiment!

Drogen en strijken met Tomado

De was drogen en strijken ging nog nooit zo makkelijk als nu met Tomado! Tomado heeft bijvoorbeeld verschillende droogrekken. Of je nu op zoek bent naar een kleine of een grote, een staande of een hangende, bij Tomado slaag jij gegarandeerd. En ook voor het strijken heeft Tomado alles wat je nodig hebt! Strijkijzers en strijkplanken, uiteraard, maar ook hoogwaardige hoezen voor extra strijkgemak!

Koken met Tomado

Ook in de keuken kun je op Tomado vertrouwen! Tomado heeft verschillende soorten keukengerei, zoals pannen en persen, maar ook luxe keukenapparatuur, variërend van waterkokers tot friteuses en van koffiezetapparaten tot broodroosters! Voor kleine handigheidjes in de keuken of volwaardig apparatuur moet je bij Tomado zijn!

Ontspannen met Tomado

Dankzij Tomado ben jij snel klaar met het huishouden, en blijft er dus meer tijd over om even heerlijk tot rust te komen! Geloof het of niet, maar ook daar kan Tomado mee helpen! Probeer bijvoorbeeld een Tomado warmtekussen, of een van de Tomado voetzakken die je voeten niet alleen opwarmen, maar ook massagestanden kunnen hebben! Een perfect einde voor een lange dag begint natuurlijk met een elektrische deken voor een lekker opgewarmd bed!

Vragen over Tomado artikelen?

Heb jij nog vragen over de Tomado collectie in het Marskramer assortiment? Neem dan snel even contact op met onze klantenservice. Zij hebben vast een antwoord op jouw vragen, en helpen je graag! De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag uiteraard ook via de mail stellen.