Richardson Sheffield

Met de messen van Richardson Sheffield maak jij het jezelf gemakkelijk in de keuken! Van koksmes tot aan broodmessen en schilmesjes – Richardson Sheffield heeft het allemaal. Het merk is onderdeel van Amefa, een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek en keukenmessen. Ook voor het onderhoud en het opbergen van de messen zit je goed met ruime keuze aan messenblokken en messenslijpers. Bekijk hieronder de Richardson Sheffield collectie van Marskramer.

29 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

29 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Richardson Sheffield, het merk dat als allereerste de houten messenblokken maakte. Het merk is onderdeel van Amefa, en is inmiddels uitgegroeid tot een van Europa’s belangrijkste leveranciers van bestek en keukenmessen. De ontwerpen van het merk zijn origineel en onmisbaar in de hedendaagse keuken!

Genieten van lekkerste maaltijden met Richardson Sheffield

Bij Marskramer hebben we een uitgebreid aanbod aan artikelen van het merk Richardson Sheffield. Van broodmessen in 3 verschillende collecties tot aan verschillende collecties koksmessen en schilmesjes zoals de Artisan, Laser en Forme lijn. Of je nu een hobbykok bent of als chefkok dagelijks maaltijden serveert, met de messen maak je de lekkerste maaltijden! Om de messen netjes op te bergen heeft Marskramer ook bijpassende messenblokken in haar assortiment. Reserveer een plekje op het aanrecht en plaats de messen in het blok. Deze is gemaakt van stevig materiaal en bevat een uniek raster waardoor de messen goed blijven zitten. Dankzij de lange gleuven zijn de messenblokken geschikt voor elk type of vorm mes.

Zorg goed voor je messen

Met deze messenslijper van Richardson Sheffield is het zeer eenvoudig uw keukenmessen vlijmscherp te houden. Zo hebben wij een 3 in 1 messenslijper in ons assortiment zodat de gebruiksduur nog langer wordt van vleesmessen, koksmessen, hakmessen, keukenmessen, uitbeenmessen of schilmesjes. Plaats de messenslijper op een vlakke ondergrond en haal de messen langs de hardstalen slijpsnede en ze zijn weer klaar voor gebruik!.

Vragen over onze Richardson Sheffield producten?

Heb jij nog vragen over Marskramer’s assortiment? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen je graag aan het antwoord op je vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail toesturen.