Gouda

Met Gouda kaarsen breng jij een gezellige sfeer in huis! Tijdens een romantisch diner, een gezellige filmavond op de bank, of gezellig buiten zitten op een zwoele zomeravond? Gouda staat garant voor de juiste sfeer. Gouda kaarsen staan al jaren lang bekend om hun mooie, stabiele vlam. Bekijk hieronder het uitgebreide Gouda assortiment van Marskramer.

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Gouda bij Marskramer

Als jij op zoek bent naar echte kwaliteitskaarsen, dan ben jij op zoek naar Gouda kaarsen! En als jij op zoek bent naar Gouda kaarsen, ben je bij Marskramer op de juiste plek. Wij hebben namelijk een ruime collectie in ons assortiment. Gouda produceert al meer dan 150 jaar mooie kaarsen, die bekend staan om hun prachtige en stabiele vlam.

Kaarsen

Gouda maakt verschillende soorten kaarsen. Zo hebben ze prachtige dinerkaarsen en kroonkaarsen in verschillende kleuren, variërend van ivoorwit tot robijnrood, maar ook theelichten en waxinelichten van verschillende groottes. Sommige kaarsen branden vier uur, en anderen kunnen tot wel 10 uur lang doorbranden. En al die tijd kun jij genieten van een mooie, stabiele en gouden vlam in huis!

Kwaliteit

Met meer dan 150 jaar ervaring in het maken van kaarsen heeft Gouda zichzelf inmiddels ruimschoots bewezen. Gouda kaarsen branden erg stabiel, wat betekend dat de vlam niet flikkert maar mooi egaal brandt. Ook druipen en walmen Gouda kaarsen niet! Daarom zul jij geen onprettige geurtjes in huis hebben en weet je zeker dat de kaarsen lang meegaan!

Vragen over Marskramer producten

Heb jij nog vragen over de artikelen in ons assortiment? Neem dan gerust contact op met de Marskramer klantenservice. Zij staan je graag te woord en hebben antwoorden op al jouw vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, maar een mailtje sturen met jouw vraag kan natuurlijk altijd.