Babyliss

Met de BaByliss producten zorg jij ervoor dat jouw haar altijd perfect in model zit! BaByliss is al ruim 60 jaar expert op het gebied van haarverzorging en stylingtools. Fohns, stijltangen en krultangen voor haar, baardtrimmers en tondeuses voor hem – BaByliss is er voor iedereen. Met BaByliss hoef je geen uren meer voor de spiegel te staan! Bekijk de uitgebreide BaByliss collectie van Marskramer op deze pagina.

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

18 resultaten

per pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

BaByliss van Marskramer

Ben jij op zoek naar een föhn, stijltang of krultang? Of misschien een föhnborstel? Daarvoor moet je natuurlijk bij Marskramer zijn! Wij hebben een uitgebreid BaByliss assortiment, waarmee jij je haar altijd moeiteloos in model krijgt! BaByliss is al meer dan 60 jaar expert op het gebied van haarverzorging en styling. Dat is hen gelukt door continu te innoveren en met slimme oplossingen te komen!

BaByliss voor haar

Met BaByliss kun jij jouw haar stylen zoals jij dat wilt! Gebruik een krultang voor compacte krullen of beachy waves, of gebruik de stijltang voor glad, glanzend steil haar zonder pluisjes! En met hun föhns voel jij je net alsof je bij de kapper zit! Er zijn producten voor alle verschillende haarsoorten, van de dikste bossen tot de dunste plukken, waardoor iedereen hun haar kan stylen met BaByliss!

BaByliss For Men

BaByliss is er niet alleen voor de vrouwen die van mooi haar houden! Sinds 2003 hebben ze namelijk een speciale lijn voor mannen: BaByliss For Men. Mannen kunnen hun baard trimmen met de baardtrimmers, en zelf hun kapsel bijwerken met tondeuses. Wij hebben precies wat jij nodig hebt, en elk apparaat kan ingesteld worden om precies te doen wat jij wilt! Stoppels of volle baard? Geen probleem voor BaByliss For Men!

Laatste hand

Leg de laatste hand aan je kapsel met de BaByliss haaraccessoires! Neem bijvoorbeeld stijlvolle haarknippen, klemmen, en schuifjes! Wanneer je denkt helemaal klaar te zijn kun jij het resultaat bewonderen in handige ronde spiegels die jou helpen je kapsel van alle kanten te bekijken!

Vragen over Marskramer producten?

Heb jij vragen over de BaByliss producten in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij hebben een antwoord op al jouw vragen en staan je graag te woord. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden, en je kunt je vraag ook altijd via de mail stellen.