Bakvormen

Taarten, cakes en andere baksels komen in allerlei vormen en maten, en daarom zijn er ook allerlei vormen en maten bakvormen! Van taartvorm tot cakevorm, van quichevorm tot tulbandvorm en van springvorm tot muffinvorm, jij bent bij Marskramer op de juiste plek. Bekijk de volledige collectie bakvormen op deze pagina.

98 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

98 resultaten

per pagina
Pagina
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Bak wat jij wilt met Marskramer

Het bakken van taarten en cakes is een ware kunstvorm, want je kunt een taart in elke vorm bakken die je maar kunt bedenken! Wil jij een hartvormige taart, een taart die op een trein lijkt, of gewoon een overheerlijke ronde taart? Marskramer heeft een ruime collectie aan bakvormen die jou helpen om de meest geweldige baksels te maken!

Met merken als Patisse, Brabantia en Sola kun jij naar hartenlust bakken. Of je nu op zoek bent naar een taartvorm of een cakevorm, een muffinvorm of een broodblik, je vindt het in het assortiment van Marskramer. Dus begin maar vast met nadenken over wat je wilt gaan bakken, en voor hoeveel mensen. Want vrijwel alle mogelijkheden zijn er ook nog eens in verschillende formaten! Zo maak je een taartje voor jou en je partner, of een meesterwerk voor de hele familie.

Marskramer bakvormen

Heb je besloten een simpele ronde taart te bakken? Dan is een simpele taartvorm perfect voor jou, maar kun je ook kiezen voor een springvorm. Door deze open te klikken haal je de taart er makkelijker uit! Of misschien ga je toch voor een tulbandvorm, welke jou taarten een luxe uitstraling geeft. Met de taarten die je met deze taartvormen bakt zul je iedereen ongetwijfeld versteld doen staan!

Maar misschien ben je wel van plan iets anders te bakken. Ook dan helpt Marskramer je uit de brand! Zo hebben wij speciale cakevormen voor overheerlijke cakes, quichevormen voor het maken van hartige taarten, muffinvormen voor het bakken van muffins en cupcakes, en zelfs vlaaibodems voor het bereiden van een échte vlaai!

Vragen over de Marskramer bakvormen?

Heb jij nog vragen over de bakvormen van Marskramer? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij staan graag voor je klaar, en kunnen je helpen met het beantwoorden van al je vragen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren, en een mailtje sturen is natuurlijk ook altijd mogelijk!